Ögonbrynstatuering efter läkning

  - Annons -

  Jag vet att det är populärt när jag skriver om permanent makeup, och nu har jag börjat hjälpa Creative Make Up litegrann med sina bilder då Annika hellre vill ha tid för en till kund än att sitta och klistra med tusen före- och efterbilder, så nu när jag har tillgång till alla bilderna så kan jag inte låta bli att visa er hennes jobb lite då och då, hoppas att det uppskattas? :)

  De flesta bilderna är bara tagna innan och direkt efter behandling, för när tatueringen läkt och slutresultatet är bra så kommer ju inte kunden tillbaka. Men jag har tjatat lite på Annika om bilder efter läkning också, så nu när det kom en kund på återbesök där det bara behövdes ifyllnad på ena brynet så passade hon på att fota en efter-läkning-bild på det andra!

  permanent-makeup-efter-läkning

  Här ser ni tydligt skillnaden mellan otatuerad, hur det ser ut direkt efter (skarpt och mörkare än slutresultatet) och sedan hur naturligt och fint det är efter läkning.

  Annika har utvecklat en egen metod för tatuering av ögonbryn, och lägger stråna på ett sätt som inte en vanlig 3D-tatuering gör. Jag publicerar fler bilder direkt efter behandling så ser ni tydligare hur stråna är tatuerade:

  - Annons -

  ögonbrynisarjpgg-före-och-efter_111

  ögonbrynissar-före-och-efter_111

  Och så här ser det alltså ut efter läkning sen:

  ögonbrynstatuering-efter-läkning

  Kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. åh vad uppskattat inlägg! fler av dessa, och vad bra att du visar, före, direkt efter o efter läkning. då ser man ju hur det blir och slutresultatet e ju viktigt att få se :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish