Färgglada mascaror från 3ina

  - Annons -

  När jag förra veckan publicerade denna sminkning med grön mascara så skrev jag att det är så tråkigt att alla mina färgglada mascaror har blivit gamla, dom håller ju inte så länge efter öppnad förpackning, saknar dom!

  Och bara någon dag senare så trillade det ner pressprov på en rosa och en grå mascara i brevlådan! Underbart! ♥

  Mascarorna kommer från märket 3ina (uttalas Mina) som har 100% veganska produkter och har nyligen lanserats i Sverige. Jag håller på att testa fler produkter därifrån och första intrycket är att det är ett riktigt bra märke med roliga produkter med riktigt bra kvalité!

  I dagens sminkning har jag använt både den grå och den rosa mascaran och kompletterat med bara lite vit skugga i ögonvrån. Enkelt, snyggt och roligt!

  - Annons -

  Bassmink:
  Foundation – gloMinerals Pressed Base Foundation (Golden Medium)
  Contouring – Paese Bronzing powder (1m)
  Rouge – gloMinerals Powder blush (papaya)

  Ögonbryn – Benecos Eyebrow Designer (Blonde)
  Läppar – Dr Hauschka Lip Liner (06 Aubergine) + lite Pixi Shea Butter Lip Balm (Ripe Raspberry)

  Om ni tycker att bassminket på ena ansiktshalvan är lite olika så är det för att den är det haha. Håller på att testa en ny (superhemlig hihi) produkt och testar hållbarhet osv genom att jämföra med andra sidan. Så bassminket som står skrivet ovan är på den sidan av huvudet jag inte har snedbenan på :)

  Vit ögonskugga i ögonvrån – Paese Kashmir Eyeshadow (601)
  Mörkgrå mascara på överfransarna – 3ina The Color Mascara (100)
  Rosa mascara på underfransarna – 3ina The Color Mascara (104)

  Fint va? Jag älskar mascarorna verkligen! Kommer recension inom kort när jag även testat hållbarhet och sådant.

  Och vet ni vad det bästa är? Dom finns inte bara i grått och rosa utan i totalt 8 nyanser! Så det finns även limegrön, mossgrön, gul (!), lavendellila, blå och mörkblå. Ja men ni hör ju, love!

  Jag hittar inte priset på mascaran i butikerna i Sverige, men alla produkter är budget-priser och finns i egna butiker i Kista Galleria och Täby Centrum. Vill man handla online så finns 3ina på HÄR.

  Jag matchade den gråa mascaran med grå/silvriga jeans idag också, kände mig jättesmart när jag kom på det, har inte använt dom byxorna på 4-5 år men tycker dom är lite för coola för att slänga. Sekunden efter jag tog på mig dom insåg jag dock att inte en människa kommer tänka att jag byxorna matchar mina mörkgrå ögonfransar haha! Men det är ju att jag själv vet om det som räknas, lite som att ha matchande underkläder liksom ;)

  - Annons -

  Kram på er ♥

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish