Recension – Maybelline Brow Precise Fiber Filler

- Annons -

Jag har fått pressprov på nyheten Brow Precise Fiber Filler (Soft Brown) (adlink) från Maybelline, och redan efter första användningen var jag helt såld!

Vad är det?
Maybelline Brow Precise Fiber Filler är en färgad brynmascara med fibrer som ger färg, form och volym i ett svep.

Förväntningar och första intrycket
Den utlovar en tredimensionell WOW-effekt och jag tyckte det lät för bra för att vara sant, jag trodde att fiberna skulle lägga sig som “extra hårstrån” och se otroligt konstigt ut.. Men det var faktiskt exakt mitt första ord när jag testade den för första gången – WOW! Överraskande bra verkligen!

- Annons -

Borsten
Man applicerar brynmascaran med en platt gummiborste med små piggar. På bilden ovan ser ni också de små fibrerna som sticker ut från krämen, man kan ju inte tro att det ska funka bra? Men skenet bedrar!

Nyanser
Brynmascaran finns i två nyanser, Dark blonde och Soft Brown.

Vad är skillnaden jämfört med en vanlig brynmascara?
En brynmascara för mig är en gel eller kräm som får stråna att ligga välkammat och snyggt, framhäver dom och får dom att ligga på plats hela dagen. Men den här brynmascaran gör stråna även mer fylliga/tjocka vilket gör dom ännu mer formbara samtidigt.

Formulan är en kräm men blir nästan som ett vax som gör att stråna blir otroligt enkla att forma. Och dom blir inte bara färgade utan faktiskt otroligt mycket tjockare, jag har annars väldigt tunna strån.

Hur gör man?
Borsta brynen med ett svep och så blir det skitsnyggt direkt, det är veklingen busenkelt! Man kan antingen lägga litegrann eller borsta in ganska mycket.

Resultat
Mina ögonbryn brukar vara tunna och alla växer åt sidan vilket jag tycker är så tråkigt, jag ääälskar ögonbryn som växer rakt upp i framkanterna! Nu har jag använt serum på ögonbrynen som fått dom att växa lite, och nu med den här produkten så får jag dom faktiskt att stå rakt upp! :)  Jag kan få typ alla mina strån att stå rakt upp med den här brynmascaran haha.

Med vanliga brynmascaror så ligger dom på plats men dom är så tunna att man riktigt aldrig får dom att ligga uppåt, men fibrerna i den här gör stråna så fylliga och tjocka att dom lyder order, älskar det!

- Annons -

Ja ni ser ju så fint! Mina strån i framkanten på andra brynet har inte blivit lika långa så dom går inte att få så här bra, men jag är riktigt glad över mitt vänstra bryn nu och orimligt nöjd när jag sitter och borstar upp mina 4 små uppåtstående brynstrån haha.

Pris
89 kronor! Så prisvärt också! Finns på bland annat Eleven.se (adlink) och dom har fri frakt också.

Betyget 5 av 5 tycker jag verkligen att den här produkten förtjänar!

Sammanfattning – Jättebra brynmascaran för dig som vill ha fylliga och lättformade strån i brynen. Prisvärd, går snabbt att applicera och finns i 2 fina nyanser. Jag har bara testat dom på mina egna bryn, men jag är i alla fall toknöjd!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish