Feather Extensions

  - Annons -

  Sandra sa…
  “Å vilken sjukt snygg sminkning! Älskar färger! Jag måste fråga hur du fått tag i dina hårfjädrar har letat å letat efter sådana men inte hittat det. Tacksam för svar!! /Sandra :)”

  Tack snälla du! :) Och vad kul att du gillar fjädrarna!

  När jag gick i gymnasiet så gjorde vi UF-företag i kursen Småföretagande, UF står för ung företagare eller något sådant. Vårt företag sålde då fjäderextensions, och de jag har i håret nu är helt enkelt sådana som blev över.

  Jag hade så mycket fjädrar i håret då för att “marknadsföra” så jag tröttnade rejält sen när det väl var över. Men nu fick jag för mig att jag skulle sätta i igen :)

  Anledningen till varför jag tar upp detta i ett inlägg är helt enkelt för att fråga om fler letar efter sådana här fjädrar till håret? Jag vet bara att vissa få frisörer säljer sådana, men jag skulle kunna ta in i webshopen om fler är intresserade?

  - Annons -

  Man fäster fjädrarna med hjälp av en microring och en tång, det är jätteenkelt både att sätta i och ta bort! Såå, hojta till om detta är någonting ni önskar i webshopen, så kanske jag kan ordna det inom kort :)

  IMG_9594_111

  Jag har en rosa, en grön och en vit i håret just nu!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish