Fejkglasögon

  - Annons -

  Jag hade en period förut då jag var väldigt inne på fejkglasögon (eller klarglasögon som är det rätta ordet). Det är ju så himla fint med glasögon så även vi som inte har dålig syn måste ju få chansen att bära upp ett par schyssta brillor :) Sen om det är med eller utan styrka, det spelar väl egentligen ingen roll!

  Dock har jag inte använt det så mycket fast jag tycker att det är snyggt, för jag vande mig aldrig vid att ha dom på mig. Jag som inte är van vid glasögon tycker att det känns otrevligt att ha det inomhus för det känns som att jag har solglasögon på mig haha, så jag plockar av mig dom omedvetet så fort jag inte är utomhus!

  Men nu har jag börjat lära mig och har använt det varje dag denna vecka bara för att öva :)

  Det är ju ett superbra komplement till smink också! Osminkade ögon, färgstarka läppar och glasögon – supersnyggt! Eller en festsminkning till vardags som blir mer proper och vardaglig direkt med ett par glasögon på. Och jag tycker allmänt att en osminkad person inte ser osminkad ut om hen har glasögon på sig! Håller ni med mig?

  Tips på sidor med snygga glasögon utan styrka är Extraoptical.se och saltopeppar.se. Extra Optical säljer glasögon med styrka och har jättemånga fina bågar att välja bland, och man kan även välja utan styrka om man vill och då blir det inte lika dyrt som ett par vanliga glasögon. Saltopeppar säljer inte med styrka alls utan enbart klarglasögon, dom är inte lika lyxiga och har inte lika stort utbud, men är betydligt billigare med priser mellan 100-150 kr.

  - Annons -

  IMG_3813_111

  Dessa får jag mycket beröm för, de är från Extra Optical och ni hittar dom här!

  Vad tycker ni om glasögon utan styrka? Hiss eller diss? :)

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelGrönt hår?
  Nästa artikelBästsäljare på creativemakeup.se!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish