Fiberwig mascara

  - Annons -
  Måste tipsa er om min nya mascara, Fiberwig, som är en vattenfast mascara som innehåller fibrer för att göra fransarna längre!

  Finns att köpa på Creativemakeup.se <--- (Länk)
  (Glöm inte att ni får 10% rabatt med min rabattkod!)
  Och för att inte bara säga mina egna åsikter, så lät jag även Nicolin och Kristin testa den också!

  Nicolins åsiktMascaran gjorde fransarna framför allt mycket längre! Gick snabbt och enkelt att applicera, man behövde inte jobba så mycket, och borsten kändes mjuk på ett bra sätt. Skulle kunna tänka mig att ha den som en speciell fest-mascara!
  Kristins åsiktJag gillade mest att den höll sig på plats hela dagen. Annars ramlar min mascara lätt ner under ögat efter ett tag, vilket gör att man ser trött och mörk ut under ögonen på kvällen. Och fransarna blev väldigt långa!

  Min åsiktMan känner verkligen att den sitter. Jag hade skräp i ögat en hel dag som jag verkligen inte kunde få ut. Ögonen bara rann och rann, och jag gnuggade en hel del. Men mascaran satt lika bra ändå!

  Ett stort plus också för att den var så lätt att tvätta bort, använder aldrig vattenfast mascara annars p.g.a. jobbet för att få bort den. Men den försvann direkt, helt utan sminkborttagning (!) Den är till och med lättare att få bort än min icke-vattenfasta mascara.

  Den är också bra om man råkar kladda på huden. Då väntar man bara en liten stund, sen är det bara att ”smula bort” den. Så slipper man förstöra sminket! 

  Före -och efter Fiberwig
  (Utan att böja fransarna)
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish