Fina pincetter

  - Annons -

  Godmorgon fina ni! Idag är det fredag, känner ni det i luften? :)

  Jag märker ju inte så mycket av om det är helg eller inte, förutom att det inte går att skicka paket, men annars jobbar jag typ som vanligt även på helgen. Men jag älskar också fredagar för det betyder att Miska kommer få helg och vara hemma med mig, underbart!

  Igår jobbade jag på Creative Make Up som vanligt på torsdagar, alltid lika trevligt! Jag är ofta ensam där då Annika brukar tatuera på andra salonger ibland, igår var hon t.ex. i Östhammar. Men igår var jag ändå inte ensam då Emelie Nixon (också kallad Stjärnornas tandblekare) var där och jobbade med tandblekning så det var kul, hon har alltid massa galet att berätta :)

  Hur som helst (vilken babblare jag är idag) det jag skulle säga i det här inlägget är att ni som har vägarna förbi salongen i Uppsala borde kika in deras nya pincetter!

  Creative Make Up har precis tagit hem massa nya pincetter och dom är sååå himla fina! Finns allt från neon till glitter och mönster:

  - Annons -

  butik-creative-makeup-pincetter

  En dålig pincett kan man ju bli galen av, som bara får stråna att gå av eller knappt får tag i dom alls. Men dessa är inte bara fina dom är även riktigt bra!

  Dessutom, det dagliga i-landsproblemet att hitta pincetten i sminkväskan, hur jobbigt är inte det? Mycket bättre med en pincett som sticker ut i produktmängden :)

  Det är förresten jag som har fotat alla och satt ihop den här bilden där ni kan se alla olika varianter. Värsta fotografen ju haha.

  Nu ska jag koka lite kaffe, göra äggröra till frukost (har inte ätit än!) och lyssna på Fredagspodden innan jag börjar sminka mig.

  Hoppas ni får en magisk fredag! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish