Vardagssminkning – Colorado

  - Annons -

  Igår hade jag en sån himla fuldag… Ni vet en sån dag där man inte kan peka ut vad det är som inte stämmer, ingen detalj som egentligen är fel, men allt man ser i spegeln är en glåmig tråkig person som inte alls speglar insidan.

  Så nu när jag ska publicera gårdagens sminkbilder så kan jag inte riktigt avgöra om bilderna är dåliga eller om min hjärna bara minns hur jag tyckte att jag såg ut igår. Hjärnan är så himla knäpp så man vet liksom inte om det är någonting fysiskt som är annorlunda eller om allt bara sitter i huvudet? :)

  Hur som helst, här kommer gårdagens sminkning, hoppas ni gillar den och inte känner som mig – att ni vill kräkas på bilderna hahaha!

  Men själva sminkningen är jättefin :) Älskar färgerna!

  IMG_1427_111 kopia

  - Annons -

  En supersnabb ljus makeup med den nya ögonskuggspaletten Paese Opal Eyeshadow i nyansen Colorado!

  Applicera en aprikosfärgad ögonskugga på hela ögonlocket, dutta sedan på lite ljus skugga i ögonvrån och i mitten av ögonlocket. Avsluta med mascara – klart!! :)

  paeseskuggor kopia

  Fina färger va? :)

  IMG_1396_111IMG_1403_111
  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelFina pincetter
  Nästa artikelFredagsfina Miska!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Jag vet ju sen tidigare att du har tatuerat ögonbrynen. Hur känns det för dig nu efteråt.
   Hur länge höll det för dig, är det något du rekommenderar?

   • Ja det stämmer, och absolut jag rekommenderar det till 100%! Är så nöjd med mina och det är så himla skönt, både att ha bryn när man är osminkad men också för att det går så snabbt att sminka sig när brynen redan är klara. Allt som spar tid på morgonen är guld värt :)

    Jag har tatuerat mina två gånger, första gången hann de blekna ganska mycket för jag väntade i 2 år innan jag fyllde i dom, och eftersom jag var knallblond första gången så valde vi en väldigt ljus färg. Nu har jag en lite mörkare färg och lite bredare form, och de var ca 1 år sedan jag fyllde i dom så, och de är typ lika fina fortfarande! Känner inte att jag behöver fylla i dom på ett tag.

    Det enda viktiga är att gå till en som är duktig, mina tatueringar är gjorda hos Annika på Creative Make Up, hon är grym! Förutom att hon är en populär permanent-makeup-artist (folk åker från hela Sverige för att tatuera sig hos henne) så har hon dessutom vunnit sm i makeup hela två gånger! Så henne rekommenderar jag verkligen :)

    Hojta till om du har fler frågor!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish