Final i Tendenz Stylist Award!

  - Annons -

  Nu är det äntligen dags för final i Tendenz Stylist Award! Jag har varit med och sminkat precis alla bilder, så det är lite extra roligt att vi gått till final och även fast 3:a också är en bra placering så håller jag så klart tummarna för att Monica ska ta hem förstaplatsen! : )

  Vinnaren utses dels 50% av en jury, men 50% är röstning så jag blir jätteglad om ni vill gå in och rösta på Monica Werner! Klicka här för att rösta och kolla in de andras bidrag! Det är superenkelt att rösta, man klickar bara i vem man röstar på och behöver inte ange namn, Facebook eller något sådant krångligt.

  Det sista temat är Extravagance, alltså ”överdriven lyx” och jag tror inte Monica behöver förklara hur hon tänkte med temat för det syns ganska tydligt i bilden ; ) Här är alltså vår finalbild!

  Frisör: Monica Werner
  Fotograf: Angelica Klang
  Makeup-artist: Jag 
  Modell: Lisen Perols 

  - Annons -

  Snygg va? Håret är ju verkligen underbart! Detta är först och främst en frisörtävling och juryn bedömmer 60% på bara håret, och det är ju tur för Monica har verkligen lyckats!

  Och istället för behind the scenes-bilder som jag brukar bjuda på, så får ni istället en hel film från dagen! Det är Monicas videointervju som alla finalister har gjort inför finalveckan, och där får ni se hur det är för mig att jobba på så här roliga plåtningar : )

  Niklas Lundengård är fotografen som har filmat hela dagen från början till slut. 8 timmar blev 2 minuters film, det är verkligen en heldag på sådana här projekt! Bara att få i färglinsen i ögat tog en kvart hahaha.

  Ha en underbar fredagkväll allihopa!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish