Fjärilar i magen!

  - Annons -

  De senaste veckorna har varit helt sjuka, på ett positivt sätt, och även fast jag har vetat sedan i början av året att det kommer hända mycket nytt nu så kunde jag inte ana att det skulle gå så här snabbt, och bli så här bra som det kommer bli nu. Det har så klart känts kul hela tiden, men samtidigt så pass overkligt att jag inte riktigt har kunnat “ta på lyckan” om ni förstår vad jag menar? :)

  Men idag har jag och Miska varit i Uppsala hela dagen, och haft möte med både Annika från Creative Make Up och en mäklare, alla avtal är påskrivna och det finns ingen återvändo. Idag är första dagen som allt känns på riktigt! Hade fjärilar i magen hela vägen hem haha, så underbart ♥

  Eftersom jag har publicerat annonsen om att vi söker en makeupartist som vill jobba med oss, så har ni säkert förstått redan att det är mycket stort på gång (ni som är sugna, läs detta inlägg, och sök tjänsten så snabbt som möjligt för nu håller vi på att gå igenom alla ansökningar). Och allt är fortfarande inte 100% officiellt än, men inom kort ska ni få veta våra stora planer, för snart kommer vi inte kunna hålla nyheten längre och sedan i september säger det pang! Sen har vi enorma planer också, men det kommer ta jättelång tid innan det slutar vara en hemlis ;)

  Jag har i två år nu levt snålt med väldigt liten inkomst, då alla pengar i företaget omsätts igen för att kunna växa. Och även fast det har varit roligt hela tiden så har det varit lite ångestframkallande att det har känts ganska osäkert allting, mycket jobb för ingen lön och helt ensam, så har det känts vissa dagar fast det i praktiken inte är precis så.

  Men i höst börjar jag äntligen leva mitt drömliv! Det kan typ inte bli bättre :) Och även fast det kommer bli intensivt i början innan allt rullat igång ordentligt, så känns allting kortfattat bara såå sjukt nice! :) Jag längtar tills ni ska få veta allting in i minsta detalj!

  - Annons -

  IMG_8595_1111

  Kram på er och tack för att ni finns! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Jag håller med Anki! Din blogg är både inspirerande och sympatisk. Känns ärlig och naturlig på ett sätt som många andra saknar. Önskar dig all lycka till – det är du verkligen värd efter allt slit.

  2. Stort grattis,har alltid trott att du skulle bli något stort för du är verkligen så duktig och kreativ för att vara så ung.Du är verkligen väldigt mogen för din ålder och det är alltid kul att kika in på din blogg.Har 5 svenska sminkbloggare och du är Nr 1 för mej med dina bra tips och du svarar “alltid” på frågorna man ställer.Har även skickat efter i din shop och varit väldigt nöjd.Kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish