Lumene Artic Sun Gel Effect

  - Annons -

  Jag har skrivit om Lumenes sommarserie Artic Sun Collection som är limited edition och finns på Åhléns under sommaren, serien innehåller tre produkter och jag har redan visat er highlighterpudret och highlighterkrämen i tidigare inlägg.

  Nu har jag testat alla tre produkter jag fick hem pressprov på och jag ger alla full poäng! :)

  Deras somriga nagellack är en ny favorit hos mig, och så fort mina systrar såg det så sa dom samma sak, och en minut senare satt jag och måla naglar på rullande band med det här lacket!

  “Lumenes Gel Effect Nail Polish nyans 47 har en Rose Bronze-färg och har en snabbtorkande och täckande konsistens.” står det i beskrivningen om lacket. Vi satt och diskuterade nyansen när jag målade och den är lite svår att sätta fingret på, men sand-metallic var alla överens om till slut. Ljus och riktigt fräsch i alla fall, och fin både på bleka mig men gör sig extremt bra på mörkare hy också.

  IMG_9118_111

  - Annons -

  Superfint va? :)

  Det är inte heltäckande efter bara ett lager, men fint efter bara ett så det går också. Men jag har två lager.

  IMG_9132_111

  Lacket kostar 69 kronor och finns som sagt enbart på Åhléns nu under sommaren, så passa på!

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelWella Instamatic Pink Dream
  Nästa artikelFjärilar i magen!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish