Följ mig på Instagram & snapchat!

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Förut var jag inte lika aktiv på Instagram, då såg man i princip samma material som på bloggen, förutom att ni kunde hitta mycket mer på bloggen. Men nu har jag börjat instagramma mer och ni som gillar min blogg kommer nog tycka att det är väldigt värt att följa mig även på Instagram! :) @Imakeyousmile.se

  På Instagram publiceras (förutom det ni ser i bloggen) väldigt mycket gamla sminkningar också, och även mer personliga bilder och filmer. Mer inspiration och lite “get to know me” kan man säga, och i höst när jag har mycket nytt på gång så kommer bilder från allt det att publiceras också :)

  Lite av mina senaste Instagrambilder:

  makeup-on-instagram

  - Annons -

  Om ni vill så kan ni även följa mig på snapchat och allt jag lägger upp i my story! Tror jag i alla fall, om jag lyckades med den inställningen ;) helenaronnblad heter jag där i alla fall!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish