Första arbetsdagen på Creative Make Up!

  - Annons -

  Som jag har skrivit tidigare så kommer jag ett tag framöver nu jobba varje torsdag på salongen Creative Make Up i Uppsala, och igår jobbade jag min första dag!

  Jag var helt ensam på salongen, men det gick hur bra som helst ändå :) Jag kände mig lite vilsen då och då bland bokningssystem och allt sådant tekniskt, men det gick förvånansvärt bra för att vara otekniska lilla jag haha.

  IMG_9318_111

  Annika säljer lite olika märken, men främst GloMinerals, och det märket jobbade jag med mycket förut så jag kan det mesta i sortimentet redan, superskönt! Men det är faktiskt ändå lite svårt att släppa mina egna webshops-produkter och utgå från de som finns på salongen. Men det går väl över :)

  Ni som läser min blogg regelbundet har hört om Creative Make Up en hel del tidigare, men för er andra så kan jag säga kortfattat att salongen mest är känd för permanent makeup som Annika Söderlund som äger salongen gör på heltid här, hon är så duktig! Men salongen har även andra behandlingar + butik.

  - Annons -

  Det jag gör här är främst de klassiska behandlingarna färg/plock av bryn och fransar. Jag älskar alla brynkunder, så kuul! Dessutom är jag här och håller ställningarna i kassan, tar bokningar, svarar på frågor, säljer produkter o.s.v.

  IMG_9330_111

  En liten spegel-selfie innan hemgång, jag försöker ha så lite smink som möjligt så att kunderna ändå kan se mina tatueringar :)

  Jag hade bara tre bryn- och ögonfranskunder igår, men det var en hel del annat “receptionsjobb” att göra så tiden gick snabbt ändå! Och det är så skönt att jag är så intresserad och kunnig inom permanent makeup redan, så det är inga problem att svara på alla frågor när folk ringer och undrar saker, annars hade ju det varit jobbigt!

  Det är nämligen så att efter att ha bloggat om mina egna tatueringar i ca 2 års tid nu, så har jag fått massa olika frågor av läsare som jag har vidarebefordrat till Annika för att få exakta svar, så jag har lärt mig massor tack vare det! Dessutom har jag ju gjort både bryn, ögon och läppar själv, så jag vet ju exakt hur behandlingarna går till.

  IMG_9325_111

  Så här fin myshörna är det när man sitter och väntar. Och när man kommer in och har fått av sig ytterkläderna så får man supermysiga tofflor att ha på sig!

  IMG_9332_1_111

  Mysigt va? De här tofflorna har jag bott i hela dagen :)

  Är ni sugna på att komma till mig (eller göra någonting annat på salongen) så kan ni boka tid på Creative Make Up online här!

  - Annons -

  Det kommer vara riktigt nice att jobba här en dag i veckan nu känner jag. Jag saknar den sociala biten så det är nästan lite som terapi att ta “vanliga kunder” ibland haha. Jag pratar ju med er varje dag, men det är ju långt ifrån samma sak ;)

  Nu ska jag kickstarta den här dagen också och börja sminka mig nu direkt på morgonkvisten med en kopp kaffe i handen. Det är då jag trivs som mest ♥

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Det verkar vara så mysigt där på salongen :-) Synd man inte bor i närheten av Uppsala :-/

   Jag köpte GloMinerals Luxe foundation då jag hade hört så mycket bra om den.. Innehåller diamantpulver osv.. Men på mig blev den bara skit hur jag än gjorde! Så den åkte i soporna efter bara någon användning.. Plus att den läckte i skruvlocket så produkten rann ur hela tiden! Kanske fick ett måndagsexemplar.. (Dock så köpte jag den INTE här på salongen)

   • Ja det är verkligen synd! Jag har också testat den men var inte heller superförtjust, men det verkar vara en sådan produkt som många älskar och många inte gillar alls. Jag tyckte den gav alldeles för lite täckning minns jag, men har bara testat ett prov så kan inte säga till 100% och flaskan vet jag alltså inte heller hur den funkar. När jag jobbar med Glominerals så använder jag deras pressade mineralpuderfoundation!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish