Vardaglig sotning som förstorar ögonen

  - Annons -

  Hej på er!

  Här kommer en sådan sminkning som jag skrev om i detta inlägg – mycket produkter som inte finns att köpa än. Jag försöker sprida ut dessa men ibland går det inte att inte gå bananas med allt nytt!

  Men ser ni några guldkorn i någon sminkning som ni vill kunna köpa så småningom, så hojta till så jag vet, så jag inte missar någon storsäljare i framtida beställningar :)

  Denna sminkning är en look som för mig är en perfekt vardagslook, men passar även till fest för er som inte sminkar er lika mycket. Brunsotade ögon med lystergivande ögonskuggor som öppnar upp och förstorar blicken. Och så en neutral men pigmentrik färg på läpparna på det!

  Supersnyggt tycker jag, hoppas ni håller med mig!

  - Annons -

  IMG_9031_111

  Visst är läppstiftet fint? Snyggt med färg på läpparna utan att det blir speciellt utstickande :) Det är Benecos Natural Lipstick i nyansen Peach.

  IMG_9042_111

  Ljusbrun ögonskugga innerst på ögonlocket.
  Brun ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen.
  Svart kajalpenna längs övre fransraden och ytterst på undre fransraden.
  Ljus highlighterskugga i ögonvrån och under brynet.
  Svart mascara på alla fransarna.

  Den ljusa och den ljusbruna ögonskuggan kommer från Benecos Duo-palett Celebrate, och den mörkare bruna skuggan är från Benecos Natural Quattro Eyeshadow i nyansen Beautiful Eyes.

  IMG_9024_111

  IMG_9026_111

  Ha en underbar fredag allihopa!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  1. Jättefin sminkning! Synd att du inte jobbar lördagar på CM för denna hade varit perfekt till en fest jag ska på… Lägg gärna upp namnen på produkterna när du kan sen.

  2. Det är väl aldrig fel med en brun sotning :-) Älskar bruna skuggor, helst lite bronziga! Denna sminkning var skitsnygg :-)

  3. Snyggt! jag vore jätte tacksam om du kunde visa en sminkning för oss som har mer hängande ögonlock, hur får man då en fin sminkning som öppnar upp ögat?

  4. Hej.Jag hittar ingen bra ögonskugga (inte skimmer) som är mörk plommonfärgad.Har en jättebra primer och när jag lägger på så ser det så bra ut men är ändå inte nöjd.Tipsa gärna :)

  5. Lägger du ut den här sminkningen igen sedan och på vad produkterna heter, jag har blå/turkos/grön/gula ögon så för min del så är det de här färgerna jag brukar använda, men det är så svårt att hitta rätt ”snygg” nyans av guldiga och bruna toner, oftast är de lite kalla, och jag vill ha varma.
   Tack för en bra blogg

   Kram Marlene

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish