Hand Balm från Mirins Copenhagen

- Annons -

Jag har testat en naturlig handkräm från Mirins Copenhagen och tänkte nu berätta vad jag tycker om den!

Krämen innehåller väldigt bra ingredienser och är närande för irriterade och nariga händer, de blir väldigt mjuka och härliga när man har smort in sig :)

Ingredienserna är 100% naturliga och krämen innehåller mandelolja, sheasmör, bivax, arganolja samt eteriska oljor från tea tree, lavendel och kryddnejlika.

IMG_9534_111

En rolig parentes som jag måste berätta också – Min syster är här nu och det är så kul när man märker vilken connection man har som systrar. Hon doftade på den här krämen och jag sa att den doftar tea tree och clove “clove… jag tänker bara på” sa jag och hon avslutade min mening med “My little pony!” Haha! Clove betyder kryddnejlika men båda tänkte på ponnyn Clover som har ett fyrklöver på skinkan :) Och ingen av oss är direkta My little pony-fans heller bör tilläggas haha.

- Annons -

Hur som helst…

Den här handkrämen påminner lite om mina body butters från Zoya Goes Pretty i konsistensen, lite mer fasta än flytande. Sheasmör är ju ganska fast i rumstemperatur men blir mjukt direkt när man har det i händerna.

Men jag skulle faktiskt hellre använda den här till andra delar av kroppen, t.ex. torra armbågar o.s.v. För handkräm ska enligt mig vara enkelt att smörja in i farten och gå in snabbt i huden, men då är varken burkformatet smart eller att krämen är ganska fet. Den går in relativt snabbt men inte tillräckligt om man ska iväg, utan är mer en smörja-in-sig-på-kvällen-hemma-kräm.

Med andra ord, en bra kräm för väldigt torr hy som jag gillar, men kanske inte specifikt som handkräm. Men man kan ju välja själv var man smörjer in sig :)

Den kostar 100 kronor på Rideitbarefoot.se!

IMG_9540_111

Kram på er!

- Annons -
Föregående artikelVardaglig sotning som förstorar ögonen
Nästa artikelRolig post!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Hej! Tänkte bara kika in och berätta att jag, i ett prenumerationsbrev från BeautyCrowd, såg en av dina bilder på deras hemsida. Jag vet inte om du har gett ditt godkännande till det, men om inte så kanske du kan anmäla dem på något sätt. Här finns bilden! https://www.beautycrowd.com/shop/brand/santhilea-london/santhilea-london-black-velvet-magnetic-mascara-lash-builder-system?utm_source=Beauty+Crowd+Newsletter&utm_campaign=442c1928f6-Santhilea_London_Magnetic_Lash_Intro1_16_2015&utm_medium=email&utm_term=0_ec35a4dd70-442c1928f6-53047473

    • Hej! Vad snällt av dig att säga till. Mina bilder finns på otroligt många ställen utan lov/länk, men detta är faktiskt ett undantag! Santhilea som startade Magnetic Lash hörde av sig till mig efter mitt blogginlägg om mascaran (vi hade träffats på pressvisningen innan Magnetic Lash kom till sverige) och undrade om hon inte fick använda mina bilder. Så mina ögon kommer nog till och med vara tryckta på de nya förpackningarna som kommer att komma inom kort om jag inte förstod det fel :) Kram på dig!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish