Rolig post!

  - Annons -

  Som bloggare får jag en hel del post, och jag älskar såklart varje gång man får hem produkter som man bara vill sätta tänderna i och börja testa på en gång!

  Men vissa dagar är det roligare post än andra, och igår var det verkligen en salig, men rolig, blandning i brevlådan även fast ingenting var skönhetsprodukter faktiskt :)

  IMG_9586_111

  * En makeup-tidning som jag prenumererar på
  * Tidningen Obsess som har skrivit en artikel om mig
  * En chokladdator haha
  * En inbjudan till ett event på Berns
  * En penna med mitt namn på
  * En bok som jag har köpt om ”how brands grow”

  IMG_9551_111

  - Annons -

  Obsess är en nystartad tidning med mode och skönhet som dels finns att läsa på obsessmagazine.com, det här är det första numret så det kan man läsa gratis! Men det finns också tryckta versioner på lite olika ställen i Karlstad.

  De kontaktade mig för några månader sen och ställde lite frågor som de sedan har baserat texten på. Superkul! :)

  Texten börjar så här fint:
  Från att låna storasystrarnas smink redan vid fem års ålder till att bli nominerad i Blog Awards för årets beauty blogg. Helena är en framgångsrik makeup artist, sminkbloggare och entreprenör.

  IMG_9557_111

  ”Allt startade av en slump” handlar om varför jag började sminkblogga från första början :)

  IMG_9561_111

  Gud så chockad jag blev när jag öppnade det här paketet, så himla rolig idé!! Det är en chokladask i form av en dator där tangentbordet är en chokladkaka, och de har så klart även klistrat fast en bild på min blogg också ;)

  Datorn kommer från MySafety som är en försäkring mot kränkning och kapning på nätet som hjälper dig att driva ditt ärende, och täcker kostnader för jurist. Oerhört bra initiativ mot näthat! Detta gäller spridning av bilder/filmer, kränkande texter, kapning av identitet o.s.v. De har en öppen nätjour dygnet runt.

  Perfekt för bloggare (sådana som inte har så underbara läsare som jag ♥) men främst tänker jag på att detta hade varit bra när jag var i mindre tonåren och var väldigt utsatt för näthat, och tror att detta främst är en bra idé för tonårsföräldrar.

  IMG_9568_111

  - Annons -

  Den här är halvt uppäten redan kan jag tala om ;)

  IMG_9575_111

  Den här pennan fick jag nog som företagare och inte bloggare, men perfekt med en fin och bra penna som alltid kan ligga i handväskan!

  Nu ska jag städa upp lite här hemma, för ikväll kommer Monica och Niklas hit för att dels bli bjudna på middag men även för att Niklas (som hjälpte mig att köpa fotostudio-grejerna) ska kika lite på hur jag fotar och om jag eventuellt kan göra någonting ännu bättre. Riktigt nice! Men då måste dammråttorna bort först ;)

  Hoppas att ni får en kanonbra lördag ni också! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish