Dagens look

  - Annons -

  Färgglad ombré-eyeliner och toksnygga mörkvinröda läppar!

  Läpparna är Dr Hauschka Lipliner i nyansen 06 Aubergine.

  IMG_9458_111

  IMG_9529_111 IMG_9469_111 IMG_9474_111

  Kraaam!

  - Annons -
  Föregående artikelRolig post!
  Nästa artikelSöndagssminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Tack för ännu en snabb leverans. Nu har jag fyllt på min Paese Bamboo (mycket bättre burk nu) och köpt min första dosa av Paeses pressade puder. Bamboo vet jag är en hit och det jag hunnit prova av det pressade verkar också superbra. Tog nr 2 (som du sa såldes mest av) och det verkar passa perfekt till min “vinterhy”. Verkar som båda pudren är snälla också, för min känsliga hy har inte sagt ifrån. Grymma produkter!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish