Söndagssminkning

  - Annons -

  Idag fick det bli en naturlig makeup! Det är ganska ovanligt för mig, antingen är jag helt osminkad eller så har jag mycket smink. Och har jag lite smink på ögonen så har jag alltid en rolig färg på läpparna istället.

  Men hade jag inte bloggat om smink så hade jag nog sett ut så här väldigt ofta, för mina sminktatueringar gör ju jobbet åt mig – Jag har en fin färg på läpparna och en skarp läppkontur. Mina ögon är markerade med lashliner (eyeliner längs fransarnas hårbotten) både uppe och nere. Min vattenlinje är alltid ljus så att mina ögon ser pigga ut, och mina ögonbryn är alltid ifyllda.

  Det enda jag behöver för en perfekt vardagssminkning är foundation, solpuder, rouge och mascara! Och så brukar jag highlighta ögonvrån lite också, så det funderar jag faktiskt på att tatuera också bara för att det är så himla fint :)

  IMG_9596_111
  Det kanske inte syns på bilden, men jag har i alla fall en marinblå mascara :)

  IMG_9609_111 IMG_9615_111

  - Annons -

  Det är svårt att le med tänderna på bild tycker jag, det ser lätt ut som ett fejk-smile. Men detta är ett äkta leende, för Miska ställde sig bakom kameran :)

  Hoppas ni har en underbar söndag allihopa!

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish