Svart kajal i vattenlinjen

  - Annons -

  Svart kajalpenna längs vattenlinjen är riktigt snyggt och ger ett intensivt sug i blicken.

  Men en vanlig “myt” är att svart kajalpenna längs vattenlinjen förminskar ögonen. Jag kan dock inte kalla det för en myt helt och hållet, för det stämmer litegrann, men det finns ett knep man kan komplettera med och då ser ögonen till och med större ut!

  På bilden till vänster har jag bara lagt kajalpennan längs vattenlinjen, men om man (som jag har gjort på den högra bilden) även fyller i längs franskanten och gärna tonar ut linjen lite, då “drar man ner” ögat lite vilket får ögonen att se större ut!

  - Annons -

  Hoppas ni har haft en trevlig helg och får ett bra avslut på veckan denna söndagskväll ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSöndagssminkning
  Nästa artikelKajaltips längs vattenlinjen
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Hej

   Jag måste först och främst erkänna att jag är beroende av din blogg, du är så energifull, generös med rådgivning, tipsar bra tips och man tar nytta av varje inlägg du skriver, önskar du fortsätter med all detta

   jag har en fråga och blir så tacksam om du hjälper mig, jag vill köpa en brush set till ett känslig ansikte, kostnaden kan vara upp till 1200 kr, men jag vet ej vilken märke är bäst jag hittar mycket här på http://eleven.se/set-g205.html

   snälla kan du tips råda, tack på förhand

   krama

   • Tuusen tack för dina snälla ord, det gör mig superglad <3

    Jag har tyvärr inte testat någon av seten alls av de som finns på Eleven.se, förutom det stora röda med 28 delar och det tyckte jag inte var superbra. Jag köpte det dock inte från Eleven med det ser ut att vara exakt samma. Men innan jag svarar på din fråga så skulle jag behöva veta om du önskar ett set med borstar till bara ansiktet, eller om du letar borstar till ögonen också? :) Kram!

  2. HEJ!
   Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
   Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!

   Hoppas vi ses!

  3. Vilket fint tips! Har du kanske ett bra märke som verkligen sig kvar på vattenlinjen?
   Jag tycker inte jag får dem varken att fasta och definitivt inte se så svarta ut. Tack på förhand!

   • Kul att du tycker det :) Ja faktiskt, den enda kajalen som funkar galant längs vattenlinjen på mig (jag har väldigt känsliga ögon som lätt tårar sig) det är Paese Linea Automatic Eyeliner som finns på Byher.se. Har lagt in en före- och efterbild på hur sminket såg ut efter 10 timmar, och där ser du hur svart kajalpennan är fortfarande :) http://byher.se/produkt/paese-linea-automatic-eyeliner/

    Det är dock inte den jag har i det här inlägget, här har jag en penna från dr. hauschka men tycker inte att hållbarheten var tillräckligt bra på den faktiskt. Men den var snygg direkt efter applicering!

    Ett annat tips om man som mig har ganska blöta ögon, det är att försiktigt göra vattenlinjen torr med en tops innan man applicerar pennan + applicera två lager. Alltså vänta några minuter och applicera sedan ett lager till. Drar man men pennan flera gånger direkt så får man ju sällan mer produkt på vattenlinjen för det, men efter en stund har det första lagret fixerat sig och då funkar det som en bra grund för lager nr 2 :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish