Första studiobilden i nya bloggrummet

  - Annons -

  Hej på er!

  Idag har jag testfotat min lilla fotostudio i nya bloggrummet :) Det blir lite annorlunda ljus faktiskt, kommer nog ta en liten stund innan jag får pli på allt men jag har fått till det ganska bra i alla fall!

  Jag har ingen bakgrundsskärm för porträtt som jag har hemma, utan tänker att det kanske duger med den vita väggen jag har bakom. Dessutom är hela rummet mycket ljusare och så, så det blir lite skillnad.

  Här är en av test-bilderna, vad tycker ni? :)

  IMG_5164_111

  - Annons -

  Kom gärna med respons, men antagligen är det mest jag själv som tänker på smådetaljer som är ändrade, eller? :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelNy favoritparfym!
  Nästa artikelBilder från premiären!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish