Bilder från premiären!

  - Annons -

  Jiiiisses vad fullt upp vi har haft de senaste dagarna! Förlåt för att bloggen har varit så stilla, men har inte velat publicera massa snabba dåliga inlägg “bara för att” så har tänkt att ni säkert har överseende under den här tiden :)

  Idag öppnade vi upp portarna för Creative Makeup By Her, waaaah !!!

  Det har varit så sjukt kul! Jag har pratat med så mycket fina människor som har tyckt om både butiken och salongen, och har fått så mycket positiv respons över alla märken och hela konceptet kring allt, en riktig egoboost :) Och alla erbjudanden har varit otroligt uppskattade och jag har sålt jättemycket produkter också vilket är underbart, så kul att få visa alla fina grejer i verkligheten ♥

  Här kommer lite bilder från dagen!

  IMG_5241_111

  Miska fixar med goodiebags :)

  - Annons -

  IMG_5251_111

  Vår fina salongshörna! Här kommer vi sminka och göra frans- och brynbehandlingar på rullande band :)

  Alla våra sminkspeglar kommer från sminkspegel.se och alla fina tavlor är från konstnären Kattis Palmnäs!

  creative-makeup-by-her

  IMG_5291_111

  Så här ser det ut i entrén när man kommer in!

  IMG_5268_111

  Som ni vet så kan jag prata om smink hur länge som helst, och det är i princip det jag har gjort hela dagen idag, så jäkla kul!

  IMG_5292_111

  Min gamla “bloggkollega” Tove Castor kom förbi också! :) Hon bloggade om mode på Modernmom.se (innan Laila Bagge och Pernilla Wahlgren slutade med den sidan i december) men nu bloggar hon på Blogozine.net där hon även är modechef!

  IMG_5319_111

  - Annons -

  smink-uppsala IMG_5350_111

  Här ser ni det rosa ljuset vi har i taket i salongshörnet också, fint va? :) Vi har samma på kassadisken, och det är såå fint utifrån på kvällen när allt är släckt förutom det rosa.

  Vi kör öppet hus imorgon 10-14 också, med alkoholfritt bubbel och massa erbjudanden :) Hoppas ni som är i närheten har möjlighet och lust att komma förbi ♥

  Nu sitter jag och Miska med varsitt fotbad bredvid varandra och tittar på Idol, men vi ska däcka i sängen nu och det finns inget annat som låter mer lockande kan jag tala om haha.

  Puss på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Men gud så fint ni har fått det,och det fina rosa skenet och goodiebagarna i samma färg.Vi som följer dej vet ju hur ni har slitit med detta.Men det ser superfräscht ut,så det har ni gjort bra,kram :)

  2. Kramar och Grattis i mängder. Jag vet inte något butikskoncept som kan mer om sina produkter mer äv vad du gör. Jag är grymt imponerad an er! Kram kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish