Bästsäljare i butiken

  - Annons -

  Det har varit himla kul att få sälja sina egna webshops-märken fysiskt också de senaste två dagarna, och det känns så sjukt roligt att det inte bara är ett “projekt” just nu (känns lite så ibland då det känns så overkligt att det kommer bli ens vardag) utan att det faktiskt kommer att fortsätta!

  Mest intressant har varit att se vilka produkter som är populära i butik jämfört med webshopen, men det är väldigt snarlikt måste jag säga :) Ganska spridda skurar är det vilket är kul, men bästsäljarna i butiken är utan tvekan dessa tre produkter:

  IMG_3325_111
  IMG_3220_111

  Paese Adore 3D Lash Mascara – En mascara med suverän gummiborste som både separerar och ger längd till fransarna. Har jättemånga återkommande kunder i webshopen som köper den här mascaran regelbundet, och det lutar åt samma håll med Uppsala-borna som det ser ut nu, det ekar tomt på hyllan med endast några få kvar :)

  1426482387-7902

  - Annons -

  Konjac Sponge – En spasvamp till ansiktet som jag rekommenderar att använda efter din rengöring för att få en extra rengjord hy. Finns i flera varianter beroende på hudtyp, och innehåller leror med olika egenskaper, t.ex. ph-värdebalanserande och oljeabsorberande. Dom här svamparna är riktigt populära i butiken, så smarta, roliga och bra!

  IMG_5386_111

  pixi-h2o-skintint-före-efter-1024x730

  Pixi H2O Skintint – En färgad gel som ger ett semitäckande och otroligt naturligt och hållbart resultat på huden. Perfekt för personer som vill ha vårdande foundation som går snabbt att applicera och ger ett naturligt resultat.

  Och gloMinerals Pressed Base Mineralfoundation är också otroligt populär, men den har jag inte hunnit lägga in i webshopen än.

  Nu har jag en lång to-do-list med “saker jag inte hinner med innan öppningen” att ta tag i. Har tagit en sovmorgon idag och nu ska jag jobba framför datorn hemma hos mamma, med en stor kopp kaffe bredvid mig framför braskaminen och en kisse i famnen :)

  Vi kommer inte åka in till Uppsala idag vilket känns rätt så skönt, men det betyder också att jag inte kan sminka mig eller visa något sådant inlägg då alla sådana grejer är på salongen nu. Men imorgon och framöver ska bloggen återgå till det normala igen!

  Men har en del annat att visa er så vi hörs igen lite senare fina ni ♥

  - Annons -
  Föregående artikelBilder från premiären!
  Nästa artikelFrisör Monica Werner
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Jag älskar verkligen Pixis H2O skintint! Den täcker så bra utan att kännas tjock eller det minsta “kakig”, samtidigt som den känns fräsch och bra för ansiktet, och det kan man inte säga om många foundations. Den kommer jag definitivt fortsätta att använda! :)

  2. Jag hittar inte adressen till butiken, vart ligger den? Jag har så otroligt dåligt lokalsinne! :) Behöver använda gps. Haha

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish