Frisör Monica Werner

  - Annons -

  Monica Werner som jag har gjort många samarbeten ihop med på fotograferingar (jag sminkar, hon stylar hår) och som även fixar mitt hår regelbundet nu, har precis flyttat från Frisörerna och öppnat en helt egen salong!

  Nu hittar ni henne på Höganäsgatan 4A (korsningen Höganäsgatan/Storgatan), jag och Miska var där på öppet hus igår och det är verkligen såå fint :)

  IMG_5363_111

  Cool inredningstil med nitar på både frisörstolarna och schamponeringen! Supersnyggt och fortfarande ljust och stilrent, me like :)

  Och ljuset är hur bra som helst, dom har verkligen lagt ner mycket jobb på det vilket jag som kund verkligen uppskattar. Så jobbigt med dåligt ljus på frisörsalonger, att man typ måste titta på färgen hemma för att se exakt hur den ser ut. Men ljuset på hennes nya salong är verkligen asbra!

  Det är det jag gillar med Monica, hon är en väldigt modern frisör som tänker på all teknik runt omkring också, hon har till och med en fotostudio i salongen där hon kan fota riktigt proffsiga och snygga bilder på kunderna för att lägga upp på hemsida och sociala medier. Sånt älskar jag, skare va så skare va ordentligt :)

  - Annons -

  IMG_5356_111

  IMG_5370_111

  Smygfota lite när hon boka in en kund, med hennes initialer MW bakom sig :)

  IMG_5376_111

  Miska testlåg schamponeringen som fick klart godkänt.

  IMG_5380_111

  Tills hans insåg att det var Niklas som stod vid duschslangen ;)

  IMG_5353_111

  Alltså hur fett är inte det här då, värsta studion med uppljust bakgrund som ger helt kritvit bakgrund på alla bilder!

  Den var jag så klart tvungen att testa och tvingade Niklas att koppla min kamera till studion istället ;)

  - Annons -

  IMG_5389_1111

  Jag och superfina Monica ♥

  Hur vanligt är det med en så genomtänkt och proffsig frisörsalong? Superkul att kunna se riktigt bra bilder på hår som hon har gjort, med samma ljus på alla bilder, grymt verkligen!

  Både jag och Miska var dock supermegatrötta efter helgen så vi blev inte så långvariga. Vi hade bil och efter lite handlande släppte Miska av mig hos mamma medan han hälsade på sin brorson ett tag. Och det sista han sa var “glöm inte sätta in glassen i frysen“, gissa vad jag gjorde ;)

  Efter en powernap, som råkade vara i flera timmar, så vaknade jag av att Miska kommit hem och lagat supergod tacogratäng, och till efterrätt åt vi glass som både hade hunnit smälta och bli fryst igen medan jag låg på soffan haha.

  Idag känner jag mig lite mer utvilad, och nu ska jag gå och lägga mig så att jag har massor av energi att kicka igång den nya veckan med imorgon! :)

  Godnatt fina ni!

  - Annons -
  Föregående artikelBästsäljare i butiken
  Nästa artikelEgoinas sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Åh vad fint det verkar och förstår att hon är jätteduktig! Jag ska läsa till frisör nästa år faktiskt, synd jag bor så långt bort för annars skulle jag kanske kunnat vara lärling hos henne lite! För jag ska ju bli bäst, that’s my goal :D

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish