Fotokurs

  - Annons -

  Jag har fått mycket bättre porträttbilder i bloggen efter att jag gick Emelie Ohlssons webbkurs i fotografering (ni hittar mitt tidigare inlägg om det här) då jag nu får till snygga bilder utan att behöva använda blixt.

  Nu fick jag ett nyhetsbrev från henne om ett julpaket för bara 499kr där bland annat grundkursen jag gick finns med, samt mycket annat också! Jag känner att jag vill tipsa er fotointresserade om det, då erbjudandet enbart gäller till söndag, så passa på om ni är sugna :)

  Tanken är att mina sminkbilder ska bli ännu bättre detta år, i alla fall närbilderna på ögonen. Jag har dock inte tid att ta tag i det just nu, men inom kort tänkte jag även köpa Emelies ljussättningskurs samt investera i en ännu bättre kamera. Då blir det toppenbilder här inne ska ni se!

  emelie ohlsson fotokurs

   

  - Annons -

  Det finns två paket, båda kostar 499kr, den ena är mer företagsinriktad medan den andra är mer till för bloggare/privatpersoner.

  “Get this party started” är grundkursen som jag gick, och är supernöjd med den! :)

  Det här inlägget låter nästan köpt, men det är det inte, jag är bara så nöjd med min kurs att jag verkligen vill tipsa er om detta!

  Puss & Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish