Frågor om YAG Mineral

  - Annons -

  Jag fick lite frågor om YAG Minerals foundation som säkert många av er undrar, så jag tar upp det i ett inlägg :)

  Emma sa…
  “Hej! Jag har lite frågor om YAG minerals foundation.
  Hur länge räcker den, om man använder den nästan varje dag?
  Hur ser förpackningen ut? Finns den möjlighet att stäng för hålen på att inte pudret kommer ut?
  Hur gör du när du har med den på resan, blir hela locket fullt med puder eftersom pudret skakas och vänds upp och ner i väskan?
  Tack på förhand!”

  Hur länge en mineralfoundation räcker är oerhört individuellt, vissa tar ett tunt lager medan andra använder mycket mer. Med en mineralfoundation är det lättare att variera mängden man använder än t.ex. en flytande foundation. Sedan beror det också på om man kompletterar med concealern eller om man duttar mer av foundationen för att täcka.

  YAG Minerals burkar är dock mindre än många märken så det kan du ha i åtanke, men mina “stamkunder” som använder YAG Mineral handlar inte jätteofta ändå, kanske 2 månaders mellanrum? Vissa oftare, andra mer sällan. Det skiljer jättemycket!

  Nej silen är inte stängbar men släpper inte upp puder lika lätt som många andra burkar där man knappt tycker att silen gör nytta. Jag har aldrig haft problem trots att jag har packat med sminket många gånger. Jag brukar dutta med fingret på baksidan av locket för att få ut lagom mängd puder, men bara skakningar skapar ingen kaos :)

  - Annons -

  Jag kan även hinta om att det kommer att komma större burkar inom kort, och även mousseform faktiskt! Jag tror det var redan nu i september det skulle lanseras.

  IMG_5185_111

  På denna bild är allt grundsmink från YAG Mineral.

  Hoppas du är nöjd med svaret! Kraam! :)

  - Annons -
  Föregående artikelGolden Rose på Byher.se!
  Nästa artikelFärgklick
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Tack så jättemycket för det snabba svaret! Jag tycker det bra att du ska ta in större burkar så man slipper köpa lika ofta :)

  2. Hej!
   Jag tycker Yag foundation är dryg, men som du sa beror det på hur mycket man använder och även hur man hushåller med det. Jag kan tycka att det hamnar lite mycket ovanför silen ibland, t ex om burken legat och skakat runt i väskan, men det går att försiktigt knacka ner det i själva burken igen. Jag använder min dagligen men hade lite uppehåll i sommar, och min burk kommer nog räcka sammanlagt minst fyra månader. Jag använder inte den kabukiborsten som finns att köpa på byher, utan en annan sort som jag köpt med Palina mineralsmink. Den har kortare borst och passar mig bättre. Kabukiborsten från byher har jag istället till mitt mineralpuder.

   Kommer du ta in de större burkarna när de kommer? Kommer du ta in moussen? Vad tror du blir skillnaden med mousse kontra puderfoundation?

   • Kul att höra hur du upplever det! Tack för din kommentar! :)

    Jag kommer absolut ta in de större burkarna när de kommer. Moussen måste jag testa först innan jag kan säga om jag tar in den eller inte men än den bra så tar jag självklart in den också! Jag tror att den största skillnaden kommer vara appliceringen, att de som inte föredrar puder också kommer kunna använda YAG Mineral. Jag kan tänka mig att slutresultatet blir ungefär lika :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish