Från dag till kväll!

  - Annons -

  Igår visade jag en grå vardagssminkning och förklarade hur man enkelt kan få den mer/mindre vardaglig. Nu tänkte jag visa hur man med två sminkprodukter snabbt förvandlar looken till en mer festlig party-look! :)

  Detta går på en minut att göra och är perfekt för att ha sminket med sig i handväskan om du t.ex. ska på after work eller liknande!

  dag-och-kvällsmakeup

  1. Sota en svart, glittrig kajalpenna längs undre fransraden.
  2. Byt läppfärg till en nyans som syns mer!

  Sedan kan man ju ändra resten av looken också för att framhäva party-förvandlingen ännu mer genom att till exempel ändra om håret, byta skor, sätta på sig stora smycken o.s.v. Allt beroende på tid, plats (handväskan eller hemma) och så klart vad det är för event du ska iväg på :)

  - Annons -

  IMG_2794_111

  Kajalpennan jag har använt till undre fransraden är Paese Linea Automatic Eyeliner, den är glittrig samt har en mjuk ”uttonings-topp” så att man snabbt och enkelt får en mer sotad effekt!

  IMG_2836_111

  Den nya läppfärgen är Paese Lipstick med arganolja i nyansen nr.2!

  IMG_2820_111

  IMG_2835_111---kopia_111

  IMG_2886_111

  Vad tycks? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej Helena! Har du några sminktips för mig som har så ”små” eller tunna ögonlock att även en väldigt tunn eyeliner fyller hela ögonlocket? Dessutom har jag svårt att måla precis intill franslinjen eftersom mina ögonfransar börjar ganska långt upp.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish