Fransar & bryn á la Helena

  - Annons -

  Hej på er!

  Här kommer två roliga ögonbrynsförvandlingar som jag gjort på salongen den senaste tiden :)

   

  Den här kunden hade helt oplockade bryn innan förutom längst in mot näsan där hon rensat lite själv. Jag rekommenderade att hon sparar ut dom lite närmare näsan men klipper istället om det känns för buskigt och yvigt. Får hon brynen lite längre så kommer dom rama in ögonen ännu mer.

  - Annons -

  Resultatet efter både plock och färg blev hur som helst jättebra! En välformad och lyftande form som fortfarande är bred och naturlig. Vi färgade även ögonfransarna.

  Här ser ni närbilder på samma bryn.

  Den här kunden var så rolig! I princip helt oplockade bryn och superljusa strån på både brynen och fransarna. Vilken skillnad! Och vilka ögonfransar, så fylliga och fina :)

  Och här är närbild på förvandlingen. Hon hade supertäta bryn så dom blev verkligen fylliga när vi färgade. Och ögonfransarna blev kolsvarta och långa!

  Idag ska jag faktiskt vara ledig från salongen – för det är min födelsedag woop woop! :) 24 år!

  Jag som fyller år mitt i sommaren har aldrig gått i skolan på min födelsedag och förra året var det första gången jag jobbat den dagen. Men i år tog jag mig friheten att vara ledig faktiskt, har man bara 1 veckas semester så tycker jag att man får unna sig det ;) Så nu blir det tårta och mys med familj och vänner ♥

  Kram på er!

  - Annons -

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish