Galasminkning – Nordic Face Awards 2017

- Annons -

Heej finaste ni!

Dagens sminkning hade jag på NYX Nordic Face Awards 2017! Woop woop :) Det var ett tag sen nu, men jag ligger lite efter i mina smink-publiceringar hehe.

Det enda jag hade bestämt mig för innan var att jag ville ha glitter, jag brukar alltid passa på att ha det när jag ska göra någonting och inte bara sminkar mig för bloggen. För jag älskar glitter! Men det är ju svårt att fånga glitter på bild, det blir mycket mer effektfullt i verkligheten.

I sin helhet blev sminkningen ganska enkel faktiskt, rent tekniskt alltså, tror i princip alla klarar av att göra den så länge man har bra produkter :) Så det är ett tips för alla som tycker att looken är snygg – kopiera rakt av ba! Snabbt och enkelt!

Här får ni en tutorial också:

- Annons -

Bassmink:
Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
Concealer – gloMinerals Under Eye Concealer (beige)
Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
Highlighter (matt) – Paese Kashmir Eyeshadow (667)
Contouring – Paese Bronzing powder (1m)
Rouge – Paese Powder Blush (35)
Fixing mist – Pixi makeup fixing mist
Netmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder

Brynpenna – gloMinerals Micro Brow Liner (Dark Brown)

Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon i nyansen Demure och nyansen Bombshell.

Sotat och glittrigt ♥

 1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
  Brun ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Opal Eyeshadow (Caffe Latte)
  Applicerat med Nanshy Tapered Crease Brush
 2. Tona ut kanterna
 3. Guldglitter och bronze-glitter i mitten av ögonlocket. Jag har använt Kryolan Cake Liner Sealer för att fästa – funkade hur bra som helst! Som värsta mixing liquid, att jag inte vetat att jag haft en sån i sortimentet i webshopen tidigare :) Coolt!
 4. Svart ögonskugga innerst och ytterst av ögonlocket, Paese kashmir (602)
  Brun kajalpenna längs undre fransraden, (samma penna som till brynen)
 5. Ljus ögonskugga i ögonvrån, Paese Opal Eyeshadow (Caffe Latte)
 6. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

Klart!

Lockarna är gjorda med vågtången HH Simonsen 360° ROD VS5 Deep Waver (Adlink) som är en favorit här hemma både för mig och syrran! Den kostar 999:- och är en extra djup vågtång så man får väldigt stora vågor i håret, så fint!

- Annons -

Och här är en rosa-mattan-bild med bästa Molkan.se från galan :)

Kram på er ♥

- Annons -
Föregående artikelMakeup 1 year ago
Nästa artikelFransar & bryn á la Helena
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish