Fuldag!

  - Annons -

  Usch vad jag hatar “fuldagar” då man redan känner sig stressad och sliten, och allt som kan gå dåligt och dra ut på tiden, går dåligt och drar ut på tiden! Idag var en sådan dag, fy alltså…

   

  Jag skulle iväg på firmafest (mitt gamla jobb) och hade massor att hinna med innan. Och även fast jag tänkte “man ska aldrig testa nya produkter innan man ska iväg” så gjorde jag det ändå, eftersom jag har nytt grundsmink hemma som jag var så extremt nyfiken på!

  Jag behöver inte nämna märket nu, för det var säkert inte produkternas fel, men till slut blev det för mycket foundation över för mycket concealer och så har jag även kompletterat detta med lite för mycket mascara. Jag försökte rädda grundsminket genom att gnugga snabbt med bomull (hade inte tid att tvätta bort och göra om helt) och sedan lägga på mer foundation av ett annat märke. Det blev sådär.

  Inte nog med det, jag hade dessutom lånat en skjorta av syrran i förväg, så min outfit var redan klar – trodde jag. Men när jag en kvart innan bussen går klär på mig det sista och inser att jag har en stor fläck på skjortan, så blev det bråttom på riktigt! Ny outfit på max två minuter var det som gällde då!

  - Annons -

   

  Det slutar med att jag kommer till festen, helt grå och översminkad i ansiktet, och tror att alla som tittar på mig tänker “jobbar hon där verkligen inom skönhet?“. Jag var inte bekväm i mig själv för fem öre, och hade jag inte redan känt alla så hade jag kanske suttit halvtyst i ett hörn resten av kvällen.

  Jag hade i alla fall riktigt roligt! Men när jag kom hem och tittade mig i spegeln tänkte jag “hoppas det har blivit värre nu, och att jag inte har sett såhär illa ut hela kvällen…

  Och nu har jag inte ens nämnt alla andra problem, så som extrem utväxt, spindlar i lägenheter som jag är livrädd för, att jag av misstag tar en lip plumper istället för läppglans som ger en reaktion i läpparna som svider och sticks, att ja inte hann publicera “sminkduellen” som planerat och att jag glömt raka mig under armarna trots att jag hade linne på mig.

   

  Nu ska jag ta mig lite behövlig skönhetssömn! Godnatt :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish