Fullspäckad kalender

  - Annons -

  Som ni märker är inte uppdateringen på topp nu när jag har sommarlov.

  Jag bara far och flänger runt om i landet! Dagen efter jag kom hem från campingresan åkte tjejtrion till Gävle och firade att alla var 18. Och dagen efter det åkte jag hem till pappa i några dagar. Och på onsdag åker jag och Nicolin till Tyskland i en vecka!

  Och så är jag så himla pedant med min blogg också. Har jag inte tid att blogga så skippar jag hellre det, än sätter mig och gör ett, enligt mig, dåligt inlägg.

  Tillexempel tänker jag nu, att under den här tiden jag suttit och skrivit massa tråkigheter, så hade jag hunnit göra ett halvt sminkinlägg.

  Men man ska ju inte heller känna att det är en press att blogga, då blir det ju inte roligt!

  Nu ska jag ut och lägga mig i solen, sen bara njuta av sista kvällen jag och Miska spenderar tillsammans på typ 2 veckor. Han åker nämligen till Finland imorgon, och hinner inte hem fören jag åker till Tyskland.
  Jag har t.o.m. planerat att laga middag! En lite svårare matlagning enligt mig, haha. Vi får väl se om det slutar som det ska eller med en pizza ;)
  Och så får vi hoppas jag hittar mer blogg-tid resten av sommaren, motivationen finns ju absolut kvar! Och det behövs ju bara en tråkig kväll, så fixar jag massa förtidsinställda blogginlägg inför Tysklandsresan :)
  Nu blir det mycket snack och lite verkstad här, som min gamla mentor skulle säga.
  På återseende gott folk!
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish