Fylla i ögonbryn

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här om dagen var Frida här och ställde upp som sminkmodell, för jag gick ju en utbildning i airbrush förut och eftersom det bara var under en dag så känner jag att det är mycket övning kvar innan jag kan göra det på kunder, men det är svårt att öva på sig själv så då är det perfekt när andra ställer upp!

  Det har inte blivit någon träning alls efter utbildningen måste jag erkänna, så nu var det fortfarande bara andra gången jag airbrushade någon annan än mig själv. Så det blev bra med tanke på att det var min andra gång, jag la både foundation, rouge och shading med airbrush, men jag är långt ifrån nöjd.

  Hur som helst, det var inte det inlägget skulle handla om nu egentligen haha, utan efter att jag gjorde hennes grundsmink så fyllde jag även i hennes ögonbryn, och tänkte visa före och efterbilder på det nu :)

  Jag har plockat lite strån + använt Anastasia Dip Brow Pomade i nyansen Blonde.

  - Annons -

  Så lite kan göra så mycket! :)

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Hej igen,

   Jag har tatuerat mina ögonbryn efter min egen linje. Är supernöjd faktiskt, inget dramatisk eller ngt utan bara ”fyllt i” kan rekommenderas då slipper man jobbet med ögonbrynen :)

  2. Hejsan Helena.
   Har kikat en tid på din blogg…..det jag fastnat för är din fantastiska hårfärg….är det din egen eller tonar/färgar du det… i så fall har du märke/färgnummer?!
   Tack på förhand/ Anki

   • Hej! Kul att du tycker det :) Det är färgat hos frisör, jag har skrivit exakt vad hon har använt i något inlägg som jag inte hittar just nu, men från när jag var blond så är det färgat två gånger + rensningar emellan så jag vet inte om det är så mycket till hjälp tyvärr.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish