Ögonbrynsborste

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  De flesta ögonbrynsborstar är snedställda, men det är inte helt fel att ha en som är helrak också tycker jag!

  Jag gillar Anastasia Beverly Hills ögonbrynsborste ”Straight-Cut Brow Brush #20” som är en duoborste med en platt och rak ögonbrynspensel på ena sidan, och en spiralborste på den andra.

  Den platta penseln är tunn och verkligen spikrak på kanten och den är superbra både till ögonbryn och eyeliner, det är enkelt att måla exakta och raka linjer!

  Och tack vare att den är stor och platt så är den även bra för att applicera ögonskuggsprimer och sådana krämiga produkter om man behöver det :)

  - Annons -

  Den är väldigt dyr dock, 245 kronor på Kicks, men är detta en sminkborste ni känner att ni har användning för så är den väldigt, väldigt bra och dessutom bra kvalitet så den kommer hålla länge!

  Puss & Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

   • Du målar skarpa linjer med den tunna kanten, och vill du använda den till annat, t.ex. krämiga produkter, då använder du den platta sidan precis som en vanlig pensel :)

  1. Ett tips :) Kolla in beautybay.com där kostar samma borste 146 kr, Anastasia dipbrow pomade kostar 109 kr!. Ingen frakt, har handlat därifrån ett par gånger, inga problem. Tummen upp alltså; )

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish