Glittra på nyårsafton!

  - Annons -

  Många trivs inte i “klassiska nyårssminkningar” som är mörka och väldigt glittriga, utan känner sig finast i en naturlig look. Ett tips för att då göra din naturliga sminkning lite mer anpassad för nyårsafton, det är att bara applicera lite glitter i ögonvrån!

  Även ljust glitter, och bara litegrann av det, blingar snyggt och kommer göra hela sminkningen festlig. Jag hade så med guldglitter på julafton, och kompletterade bara med mascara, och fick jättemycket komplimanger :)

  Det bästa och hållbaraste sättet är att använda någon typ av glitterlim, t.ex, Mixing Liquid-vätska från Make Up Store. Men det kanske man inte vill köpa för bara en kväll, utan står kanske där med lite snyggt glitter från barnens pyssellådor och har ingen aning om hur man ska fästa det på huden utan att ha glitter i hela ansiktet.

  Ett tips är att ta pyttelite hårgelé på fingret (jag använder pojkvännens stylingkräm) och dutta det i ögonvrån, ta sedan lite glitter på samma finger och dutta det i ögonvrån också. Då fäster glittret bra och snyggt och det tar bara någon sekund att göra!

  IMG_7312_111 IMG_7320_111

  - Annons -

  Hoppas detta inspirerade er! :)

  För ännu fler nyårstips, kika in på Helenaronnblad.se!

  - Annons -
  Föregående artikelNyårssminkningar!
  Nästa artikelYvonne Ryding
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish