Yvonne Ryding

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om Yvonne Rydings hudvårdsprodukter som jag fick hem som pressprov för ett tag sedan!

  Det jag har testat är duschkräm, kroppsolja och en deodorant.

  Alla tre produkter har samma doft och lika förpackningar, riktigt fint på badrumshyllan och jag älskar den mörkrosa färgen!

  Jag gillar doften väldigt mycket också, den är väldigt fräscht och doftar “nytvättat”, och även fast det inte står i någon beskrivning så vill min näsa koppla doften till hallon också :) Doften kan nog kännas lite väl parfymerad för er som inte gillar det, för den är väldigt tydlig, men den är inte alls stickig eller jobbig i näsan utan relativt mild ändå.

  Yvonne Ryding Shower Cream, 89 kr
  Dusckrämen är krämig och dryg, man behöver inte mycket alls till hela kroppen. Den skummar lagom mycket och jag tycker att det är superskönt med pumpflaska!

  - Annons -

  Duschgelen har ett pH-värde som passar hela kroppen, och kan därför även användas i ansiktet. Detta har jag dock inte testat själv då jag har min ansiktsvård som jag trivs med, men det är ju jättebra för er som inte vill ha så mycket olika produkter.

  Yvonne Ryding Body Oil, 179 kr
  Kroppsoljan kan användas på flera olika sätt, antingen direkt på huden som den är, eller i duschen på fuktig hy. Man kan även hälla i några droppar i badkaret när man tar ett bad! Eller fotbad :)

  Jag använder den direkt på torr hy, den blir inte jobbigt oljig utan absorberas snabbt och huden blir väldigt len och skön efteråt!

  Doften skiljer sig lite från de andra produkterna, då man även kan känna dofterna från oljorna.Oljorna den är gjort på är avokadoolja, rapsolja, lavendelolja, rosmarinolja och jättenattljusolja som tillsammans återfuktar, lugnar, vårdar och bygger upp huden.

  Deodoranten har jag redan skrivit om i ett tidigare inlägg som ni hittar här, om ni vill läsa mer om den.

  Med andra ord, jag ger tummen upp till dessa produkter som är fina både att köpa till sig själv eller ge bort i present! :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish