Balm Lipgloss för torra läppar

  - Annons -

  Det är nog inte bara jag som har vintertorra läppar just nu, jag har varit så dålig på att smörja in dom sen jag tappade bort mitt Balm Lipgloss från Paese som har varit slut i lager ett tag. Vet inte var jag kan ha lagt det… Men nu finns det i lager igen!

  Paese Balm Lipgloss är ett läppglans som är lika återfuktande och vårdande som ett läppbalsam, och det är såå mjukt och skönt på läpparna! Jag använder det även när jag är osminkad och tycker jättemycket om det. Och det var väldigt populärt i webshopen så jag vet att jag inte är den enda som är överlycklig nu när den är tillbaka för jag har fått flera frågor om det :)

  Läppglanset innehåller bland annat:
  Meadowfoam oil 
  – innehåller vitamin A och E och en unik fettsyrasammansättning. Återfuktar och mjukar upp huden. Absorberas snabbt av huden och skyddar mot transepidermal water escape (TEWL – huden blir torr p.g.a. att vatten försvinner ut ur kroppen via huden).

  Kakaosmör – Återfuktar och regenererar huden, och tack vare oljesyra gör den läpparna slätare och förbättrar hudtonen. Kakakosmör innehåller naturliga antioxidanter och vitaminer, kalium, magnesium, kalcium och järn.

  Stabil form av ricinolja – En av de mest glänsande oljor, förhindrar fuktförlust från huden.

  - Annons -

  Vitamin C och E – Naturlig antioxidanter.

  Läppglanset är semitäckande och ger en fin naturlig färg på läpparna. Den ljusaste nude-nyansen har funnits att köpa på Byher.se tidigare, men nu finns alla fem nyanser i Balm-serien!!

  IMG_7443_111

  Fina va?

  Läppglansen kostar 79 kronor och finns att köpa här!

  IMG_8855_111

  På den här bilden har jag nude-nyansen ”621” på läpparna!

  Kram,
  Helena

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish