gloMinerals vs nudh mineral

  - Annons -

  Jag har tidigare skrivit så mycket om min favoritfoundation gloMinerals Pressed Base, att nu när jag har tagit in en till puderfoundation i shopen så måste jag ju klargöra skillnaden mellan dessa två!

  Det mest relevanta är att gloMinerals är ett pressat puder medan nudh mineral är löspuder. Det ena är inte bättre än det andra, utan det handlar om smaksak.

  Jag tycker också att om man bara använder foundation (utan att komplettera med concealer) så ger gloMinerals lite bättre täckning, men detta gäller bara om man har mycket finnar som verkligen behöver täckning. Till vardags använder jag nudh mineral utan att lägga på concealer också.

  Dock anser jag att nudh mineral känns lite “lättare” i formulan, man känner sig knappt sminkad alls och resultatet blir väldigt naturligt. Dessutom får man sån otrolig lyster i hyn av nudh, speciellt om man tillägger deras highlighter men även utan den. Man får inte samma naturliga lyster av gloMinerals, men den blir också väldigt naturlig.

   

  - Annons -

  Slutsats, vilken är min favorit idag?
  Det kan jag faktiskt inte svara på, då både ger liknande resultat i slutänden. Båda innehåller bra ämnen, ger felfri täckning och ett naturligt resultat.

  Mitt tips om du velar mellan dessa två: Fokusera på om du föredrar löspuder eller pressat puder, samt om du gillar lyster i ansiktet eller hellre vill ha en riktigt matt hy.

   

  Hoppas ni fick klarhet i det hela!

  Bara att hojta till om ni har fler frågor :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish