God jul!

  - Annons -

  Hej på er underbara fina ni!

  Jag sitter och myser framför datorn med en kopp kaffe, och inviger mina nya fina rosa tofflor som jag har fått av Miska i julklapp :) Jag tänkte ta lite jul-ledigt från bloggen idag, men vill bara kika in och önska er alla en riktigt god jul!!

  Min familj är mestadels finsk så vi firar inte som de flesta med Kalle Anka o.s.v, utan nu ska jag packa ihop lite spa-produkter för vårt julfirande börjar med att åka ut till mormor på landet och basta! Julbastu är det bästa 

  Hoppas ni får en helt underbar dag, och kom ihåg att det viktigaste med julen är att träffas och ha det trevligt, ingen stress!

  Och hör av er till mig om ni får någon julrelaterad skönhetskris, typ julöl i håret, rödbetssallad i pannan eller rött läppstift på kinden, eller någon annans kind  ;)

  - Annons -

  PUSS på er!

  IMG_7431_111

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Har du någonsin en ”bad-make-up-day”? Det hände mig just idag av alla dagar!! Allt blev bara fel. Mascaran kladdade, ögonskuggan blev ojämn osv… Bara allmänt missnöjd! Vet inte om jag vågar laga mat idag, det går väl också åt skogen. Jansson blir bränd, julskinkan rymmer, äggen flyger iväg… Aja.. Huvudsaken är ju att barnen är glada och nöjda så var resten inte så noga ;-D
   GOD JUL!

   • Hahaha stackare! Hoppas att du fick en underbar julafton trots omständigheterna! :) Ja jag har ganska ofta sådana dagar, men det beror mest på att jag så ofta testar nya produkter som måste sättas på prov ordentligt innan jag kan skriva om dom :) Eller att jag gör en sminkning för bloggens skull, men som jag inte själv personligen känner mig fin i. KRAM på dig!!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish