Nyårstips – Glöm inte kroppen!

- Annons -

Ursäkta lite lättklädda bilder i dagens inlägg, jag har ett linne på mig men jag har dragit ner axelbanden för att ni ska se bättre vad jag har sminkat :)

Det jag tänkte tipsa er om nu är en grej som jag faktiskt gör varje gång jag ska iväg och har en outfit som inte är så påklädd uppe vid axlarna. Jag gör det även till vardags. Men för er som inte grejar lika mycket som jag så är det ett utmärkt nyårstips när man vill lägga lite mer tid på att fixa sig!

Jag pratar om att inte bara sminka sig i ansiktet, utan även hals, dekolletage och axlar! Det jag gör är att svepa lite glowpuder på de områden som är mer utstickande, så som axlar och nyckelben, då får huden en riktigt fin lyster och man ser ut att ha en så där frisk och fin hy som alla modeller har :)

Man kan även använda det på armar och ben om man har en klänning på sig!

IMG_73066

- Annons -

Lite svårt att fånga på bild men ser ni så fint axeln och nyckelbenen fångar ljuset? Det är tack vare det lystergivande pudret, och i verkligheten är det ännu finare! Lyster utan att vara skimrigt eller glittrigt.

Jag har använd Paese Glow Powder i nyansen 11. Kostar 139 kronor på Byher.se! Dosan är stor så det räcker utmärkt även om man sminkar kroppen varje gång man använder det, till bara ansiktet så kommer det nog aldrig ta slut :)

11_53b543043807a - kopia

Jag brukar vid tillfällen då jag vill vara lite extra fin, t.ex. nyårsafton även sminka lite extra med foundation och solpuder:

1. Täck eventuella blemmor, har du på ryggen så be någon om hjälp.
2. Applicera lite solpuder på de områden som är djupa och får naturliga skuggor, t.ex. ovanför och under nyckelbenen och sidorna av halsen.
3. Applicera ett glow-puder på de utstickande delarna som reflekterar ljus, t.ec. nyckelben och axlar.

IMG_72955 IMG_73011

Hoppas tipset var till hjälp!

Kram 

- Annons -
Föregående artikelGod jul!
Nästa artikelMellandagsrea på Byher.se!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

  1. Hur fixar man då det där “rätta” glowet, utan att det ser flottigt ut? Hoppas du förstår vad det är jag menar…

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish