Min tanke med dagens sminkning var att det skulle bli en julsminkning med diskret gröna ögon och blodröda läppar, så snyggt!

Men sedan hittade inte jag den gröna mascaran som jag skulle använda, den måste ligga hemma hos mamma, så jag bestämde mig för att göra det till en lite roligare vardagssminkning istället :)

Jag var nämligen så sugen på att göra en eyeliner med vinge med Yves Rochers gröna kajalpenna, den färgen är så fin!

IMG_6163_111

Läpparna är ett nudefärgat läppstift blandat med pyttelite rött läppstift för en mörkare nyans. Jag har använt Paese Lipstick med arganolja i nyanserna 17 och 44.

IMG_6187_111

Grön kajalpenna med vinge, Yves Rocher vattenfast kajal (03 Vert)
Ljus ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Annikas Favoritskugga.
Svart mascara på övre fransarna, Golden Rose Miracle Lash Mascara.

Tips! Det kan vara svårt att få till en snygg spets på eyelinervingen med en kajalpenna som skruvas upp eftersom man inte får den där nyvässade spetsen som en vanlig penna har. Men håll den då snett och rita några streck med den på ett papper först, så att udden blir sned liksom som på ett nytt läppstift, så får du en skarp kant som är enkel att måla med!

IMG_6152_111

  IMG_6179_111 IMG_6184_111

Hoppas ni gillar looken! Och som sagt så kan jag verkligen rekommendera att komplettera med en grön mascara för det lilla extra! Jag brukar använda Make Up Store Coloured Mascara i färgen Green, den skulle vara superfin till den här sminkningen :)

Nu har jag våldgästat hemma hos mamma (som jobbar hihi) och eldat så att det finns massor av varmvatten, och snart när Miska kommer hem så ska jag ringa hit honom och överraska med ett varmt bad! Så underbart!

Jag har fått hem lite “spa-grejer” att testa, så man kan ju säga att jag arbetar fast jag ligger i badet haha.

Det blir en lång dag imorgon nämligen, med airbrush-utbildning och sedan ett typ eventgrejs direkt efter det. Min buss går 06.00 och jag kommer hem sent! Så jag måste själv unna mig en lugn bad-stund så att jag är redo inför den intensiva morgondagen. Det är viktigt :)

Hoppas ni har en underbar dag!

Kram på er!

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here