Rabattkod på Perfectbrows.se!

  - Annons -

  Minns ni inlägget jag skrev för ett tag sedan om eyebrow extensions?

  Det är hårstrån som man limmar på ögonbrynen som ska hålla 1-2 veckor. Perfekt om man har ett ärr eller hack i brynet som man vill fylla i på ett naturtroget sätt! Och jag som makeup artist kommer nog använda dessa på sminkjobb när man ska fota/filma väldigt nära.

  Jag har nu fått en rabattkod på Perfectbrows.se som jag kan dela med mig av till er! Ange “Helenaronnblad” när ni handlar eyebrow extensions + lim så får ni allting för 398 kr istället för ordinarie pris 748 kr. Hela 350 kr rabatt! :)

  En rolig julklapp att ge bort kanske?

  IMG_5229_111 IMG_5271_111

  - Annons -

  Läs mitt tidigare inlägg om produkten här!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hur länge gäller koden? Jag kunde inte använda den.. :( tyckte att det var superpraktiskt med detta då jag själv plockat sönder mina bryn när jag var 13. Kramar och tack för en fin blogg

  2. Hej fina du !!!! undrar om du ändå lägger smink på ögonbrynet fast du har tatuering?
   kram#godjul#älskardinblogg!!!!

   • Heej! :) Ja när jag sminkar mig så brukar jag göra det, mest för att jag gillar att ha dom lite mörkare och lite skarpare när jag har mycket ögonsmink, men jag vill inte tatuera så för det viktigaste för mig är att dom är snygga och naturliga när jag är osminkad. Dessutom solblektes mina strån ganska mycket när jag var utomlands vilket gör att hela tatueringen får en ljusare helhet. Och det är ju inte så jobbigt att fylla i dom när man har en så perfekt form att gå efter, det går så snabbt! :) Kraaam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish