Grundsmink mogen/torr hy

  - Annons -

  IMG_2259_111 - kopia (2)

  Ser ni sån fin lyster jag har i hyn på den här bilden?

  Jag har lagt grundsminket så som jag skulle ha gjort om jag hade haft en torr och/eller mogen hy, och jag har gjort det med två produkter från Paese som jag funderar på att ta in  webshopen i höst – så hojta till om ni blir sugna nu och vill att jag ska prioritera det framför någonting annat!

  Foundationen är en flytande foundation som är speciellt anpassad för mogen och torr hy. Mineralfoundation funkar på torr och mogen hy också, men denna återfuktar huden samtidigt plus innehåller dessa aktiva ingredienser som hjälper din hy:

  Lyftpolymer – får rynkorna att se utslätade ut genom att fylla ut ojämnheter samt reflektera ljuset.
  Silikon (fina silikoner, inga skadliga) och Magnesium – hjälper huden att producera kollagen och får huden att bli fastare och mjukare.
  Vitamin A, C och E – vårdar huden samt skyddar den mot fria radikaler.
  Provitamin B5 – återfuktar, föryngrar och lugnar irriterad hud.
  Glycerin – får huden att binda fukt och gör huden mer elastisk.

  - Annons -

  Foundationen är lätt på huden men ger ändå jättebra täckning och ett naturligt resultat!

  Den andra produkten är ett lystergivande puder som ger huden sin snygga glow! Detta är bra dels för att det är så snyggt, men också för att man behöver pudra en flytande foundation för att få den att fixeras, speciellt kring rynkor och fina linjer för är du fortfarande fuktig där så kommer grundsminket att glida under dagen vilket resulterar i att dina rynkor kommer se extra djupa ut efter några timmar. Men detta glow-puder gör så att du kan pudra dig helmatt om det behövs, men ser ändå frisk och livfull ut och får bort det pudriga intrycket så fort du sveper glow-pudret över ansiktet!

  Denna grundsminkning passar inte min oljiga hy speciellt bra, för när jag blir pyttelite blank så ser dubbelt så oljig ut med glow-pudret. Dessutom passar inte denna foundation mig lika bra som mineralpuder eftersom den inte är anpassad efter min hudtyp, så jag får ett mer hållbart matt resultat med mineralpuder.

  Men för er med torr och mogen hy är som sagt denna grundsminkning superbra!

  IMG_2275_111

  Fint va? :)

  Trevlig helg!
  Kram, Helena

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish