Guldglitter som är lättapplicerat

  - Annons -

  Nu har årets festperiod startat!

  Det är mycket julbord och tillställningar för att liva upp i höst/vintermörkret och dessutom vankas det ju ganska snart både julafton och nyårsafton ;)

  Oavsett hur man gillar att sminka sig, ljust/mörkt/färgstarkt/jordnära toner o.s.v. så finns det ett enkelt knep att snabbt göra sin sminkning mer festlig – glitter!

  I min webshop creativemakeup.se säljer vi det populära märket Pixi (helt galet hur stort det blivit i Sverige de senaste åren, när jag tog in det i sortimentet så hade de flesta inte hört talas om Pixi än. Jättekul!) och Pixi har ett SÅ himla bra flytande glitter som heter Pixi Liquid Fairy Lights:

  - Annons -

  Om glittret:

  Den guldiga nyansen är utgående!
  Idag vill jag slå ett extra slag för den guldiga nyansen Sunray eftersom den är utgående ur Pixis sortiment men har fortfarande funnits kvar i lager så att vi kunnat beställa ett tag till.

  Detta glitter finns i flera nyanser men den ljusa Crystalline och den här guldiga Sunray är mina två favoriter då de fungerar till exakt varenda sminkning! Så jag är väldigt ledsen över att Sunray kommer försvinna, men så är det :)

  Formula
  Krämen är transparent och innehåller guldglittriga korn. Den torkar snabbt och sitter jättebra ända tills du tvättar bort den!

  Förpackning
  Förpackningen är som ett läppglans, alltså en hylsa med applikator-svamp i korken.

  Användning:

  Användningsområden
  Eftersom krämen i sig inte är färgad så går den att använda till allt, applicera ovanpå din ögonskugga (även mörka eller färgglada fungerar bra), dutta lite i ögonvrån för ljust glitterbling, lägg som en linje över din eyeliner, eller varför inte svepa på brynstråna för glittriga ögonbryn? :)

  Så gör du
  Applikatorn i korken får upp en väldigt lagom mängd glitterkräm och ofta använder jag den rakt på sminkningen, eventuellt att jag ibland skrapar av lite på kanten innan. Men ibland önskar jag mer precision, t.ex. om jag ska lägga som en linje över min eyeliner eller om jag vill ha bara pyttelite på något ställe, då tar jag en separat pensel och applicerar med den.

  Men i övrigt är det bara att lägga på, det fäster direkt och torkar snabbt, det är såå enkelt!

  LÄNK till glittret i min webbshop: Pixi Liquid Fairy Lights ♥

  - Annons -

  Spana in de andra färgerna också, du kommer inga ångra dig! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish