Halloween – Crying glitter

  - Annons -

  Jag vet inte riktigt vad man ska vara utklädd till för att den här sminkningen ska passa, men jag fick en idé (inspirerad av den här sminkningen som jag gjorde förut) om att det vore lite kul att göra en sminkning där man gråter glitter, eller att man har haft en så glittrig sminkning så att det har runnit glitter istället för mascara, jag vet inte ; )

  Det var lite kul att testa i alla fall och jag hoppas att det inspirerar någon av er!

  Här är resultatet:

  - Annons -

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikelFör virrig för lösfransar
  Nästa artikelBarbie-naglar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish