För virrig för lösfransar

  - Annons -

  Idag har jag varit så extremt virrig så det är helt sanslöst, jag tänkte flera gånger för mig själv “tack och lov att jag är ensam just nu så att ingen ser mig”. Jag kunde inte ens sätta på mig lösögonfransar utan att det tog mig typ tio minuter!

  Först och främst öppnar jag ett paket med lösögonfransar som jag använt en gång tidigare, tvättat och lagt tillbaka fint, och så är det två helt olika lösögonfransar i asken hur nu det har gått till?

  Efter att ha satt på ena fransen och letat igenom några förpackningar så hittar jag i alla fall den andra rätta lösögonfransen (i ett paket med två olika fransar, suck) applicerar lim på den, och det är inte förrän jag står framför spegeln och ska sätta fast den som jag inser att det inte alls kan vara rätt för den är till vänster öga och jag skulle ha till höger!

  Jag drar då fram min samling med lösögonfransar igen, hittar ett paket som är hyffsat lika i alla fall (orkade inte byta ut fransen som redan var fast) och när jag har limmat på fransen och ska applicera den så har jag så klart råkat ta vänster öga igen… “Hööööger, jag skulle ju ha hööööger!!”

  Med två lösögonfransar färdiga men lim liggandes på bordet så lyckades jag i alla fall till slut få på två lösögonfransar på ögonen, dock olika men ändå dugligt lika ; ) Hur fasen har jag lyckats få sån himla oordning på lösögonfransarna?? Någon måste ha busat med mig och ändrat om i alla askarna eller nått haha!

  - Annons -

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish