Halloween på Creative Makeup

  - Annons -

  Under Halloween-helgen har vi extra öppet på Creative Makeup By Her!

  Så kom till oss för att bli så läskig som det bara går! Vi gör allt från mindre sår till stora brännskador, karaktärssminkningar och specialeffekter :)

  Det är alltså sista helgen i oktober (fredagen och lördagen den 30 & 31 okt) och vi har extrapersonal på salongen som tar emot bokningar för alla halloweenfestligheter. På fredagen är Lisa hos oss, hon är makeupartist + extra utbildad inom specialeffekter. Och på lördagen är David här, som ägde Creative Make Up med Annika för några år sedan, och båda är grymma på det här med blod, sår och äckliga saker ;)

  Boka – Ring oss på 018 10 50 13 och förklara vad du önskar för slags sminkning så bokar vi in dig!
  Pris – Grundpriset är 650:-, men för större skador och effekter så stiger priset något. För riktigt små grejer kan även priset sjunka lite, fråga när du bokar om du vill veta exakt på kronan.

  lisasmink1

  - Annons -

  stackars-miska

  Hojta till om ni har några frågor! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej Helena! Jag är på jakt efter en bra primer, och är lite nyfiken på dom från paese som du säljer. Men jag vet inte vilken jag ska välja riktigt. Jag har egentligen ganska torr hud, men det i kombination med att jag är noga med att återfukta morgon + kväll gör att jag under dagen blir rätt oljig, trots att min hy inte är fet. Borde jag ändå välja matte base? Tack på förhand, kram! (Älskar din blogg)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish