Magnetic Lash på Byher.se!

  - Annons -

  Åh vill ni veta en rolig sak? :)

  I mars förra året, alltså för typ ett och ett halvt år sen, så gick jag på ett pressevent med märket Santhilea som vid den tidpunkten inte fanns i Sverige alls. Santhilea är kvinnan som grundade märket (som alltså är döpt efter henne) och hon är supergullig verkligen. Jag träffade henne på eventet och har även mailat med henne litegrann i efterhand.

  Det Santhilea ville göra var att skapa den perfekta mascaran, en mascara som ger jättemycket längd, volym, separation, samt håller hela dagen utan att smula eller kladda, och som samtidigt är lätt att tvätta bort. Och inte nog med det, en mascara som även vårdar ögonfransarna. Och hon har verkligen lyckats tycker jag!

  Magnetic Lash är den perfekta fibermascaran för dig som vill ha riktigt långa ögonfransar. Mascaran kan antingen användas enskilt som en vanlig mascara, eller tillsammans med de medföljande fibrerna (en hylsa på sidan av) som ger en effektfull längd och fyllighet.

  Jag fick med mig en mascara hem efter eventet, och även fast hon sa att det kan krävas några användningar innan man får in tekniken med hur mycket fibrer man ska ha o.s.v. så blev jag ändå väldigt nöjd med resultatet efter första gången:

  - Annons -

  magnetic-lash-före-och-efter-1024x821

  Skillnad va? :)

  Jag skrev en recension då, som ni kan läsa i mitt över ett år gamla blogginlägg om ni är nyfikna, och efter några månader så hörde Santhilea av sig till mig och frågade om dom får använda mina bilder i sin marknadsföring. Och det fick dom så klart!

  Flera av er läsare har faktiskt sett dessa bilder och hört av sig till mig och frågat om jag vet om att de använder mina bilder, och jag har alltså gett min tillåtelse till detta. Men det är också det enda märket som har min tillåtelse, så ser ni mina bilder på andra ställen (utan att länka eller på annat sätt hänvisa till mig) så använder dom bilderna olagligt och då får ni jättegärna höra av er till mig!

  Men med Magnetic Lash så är allting som det ska, och eftersom jag gillar deras mascara så mycket och har använt den en hel del (som ni säkert sett ni som läser mina sminkbeskrivningar när jag publicerar sminkningar) så har jag varit sugen på att bli återförsäljare själv också.

  Men tyvärr har Kicks haft ensamrätt på försäljningen så jag har inte kunnat sälja mascaran – tills nu! :)

  IMG_6998_111

  Med andra ord – nu finns Santhilea Magnetic Lash Mascara även på Byher.se! ♥

  På bilden ovan ser ni produktstället som nu står snyggt på kassadisken i butiken, och så här fin bild är det på:

  IMG_7002_111

  - Annons -

  I vanliga fall när folk ser en före- och efterbild så blir de direkt skeptiska och tänker på photoshop och allt sådant, men det slipper mina kunder för jag kan direkt säga att det är mina egna ögon! :)

  IMG_7123_111

  Det här är ingen vanlig fibermascara, för det vanligaste är att fibrerna är iblandade direkt i mascarahylsan och då kan man aldrig variera hur mycket/lite fibrer man vill ha, eller om man någon dag inte vill ha fibrer alls. Men Magnetic Lash är en förpackning med helt vanlig mascara (eller helt vanlig är den inte för den är helt grym även ensam) och sen får man en hylsa på sidan med svarta fibrer!

  1. Applicera mascara
  2. Applicera fibrerna (lagom!)
  3. Applicera mascara igen, som då bygger på längden och fylligheten tack vare fibrerna.

  Jag har testat ett annat märke som också har fibrerna på sidan, men dom är vita vilket inte alls är lika bra, för då måste man verkligen applicera mycket mascara efter fibrerna för att det vita inte ska synas. Men Magnetic Lash-fibrerna är redan kolsvarta så dom syns inte alls på fransarna.

  Formulan är vattenresistent (tål en del vatten, men är inte vattenfast) och ger ett riktigt hållbart resultat, då vaxformuleringen gör att mascaran sitter längre men är samtidigt enklare att tvätta bort än många andra mascaror. Dessutom vårdar och stärker den fransarna tack vare närande hyaluronsyra och vitamin E.

  Perfekt mascara för både vardag och fest med andra ord!

  IMG_7109_111

  Mascaraborsten är timglasformad och ger en fin separation samtidigt som man får fylliga och långa fransar.

  Har du lite tid så kan mascaran användas på samma sätt som en vanlig mascara, du får långa, fina och separerade ögonfransar med några snabba drag med borsten, och får ett resultat som håller hela dagen utan att kladda eller smula. Och när du vill ha extra långa fransar, antingen varje dag eller bara till festligheter, så kan du enkelt komplettera med fibrerna.

  IMG_7114_111

  - Annons -

  Och fibrerna sitter på en mindre borste och ser kortfattat ut som svart ludd.

  Applicera inte för mycket av Lash Builder-fibrerna på en gång, lägg i stället flera lager om du önskar mer.

  Överkonsumtion av fibrerna ger ett väldigt onaturligt resultat, så stirra er inte blinda på att fransarna blir långa och fylliga, de ska vara fina också : ) Börja hellre med en mindre mängd, och sedan när du har använt mascaran några gånger så lär man sig hur mycket som är lagom.

  Jag har sett många bilder och recensioner på personer som överanvänder mascaran och fibrerna, och det finns ett flertal skräckexempel på lurviga spindelben som gått i svart gegga om man får uttrycka sig så hemskt ;) Men om man använder mascaran på rätt sätt så blir resultatet superduperfint!

  IMG_7038_111

  Perfekta looken – långa fransar och mörka läppar!

  Här har jag använt Magnetic Lash Mascara med fibrerna, och läppennan är egentligen eyelinern Paese Linea Automatic Eyeliner (Plum Glam)

  IMG_7093_111 IMG_7069_111

  Mascarans förpackning har en lufttät tätning för att förhindra att mascaran torkar ut. Mascaran kostar 249 kronor och innehåller 12 gram vilket är mycket för en mascara, nästan två mascaror i en om man jämför med många andra märken, så man får mycket för pengarna!

  Klicka här för att handla den på Byher.se

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Wow verkar ju helt fantastisk! Mitt problem är dock att jag alltid måste använda vattenfasta mascaror, annars kan jag glömma böjda och fina fransar.. Hade gärna velat testa denna, men den kommer nog inte heller fungera till mina fransar:P

   • Den är som sagt vattenresistent, men inte helt vattenfast. Jag upplever att formen på fransarna håller sig jättebra hela dagen :) Bor du i närheten av Uppsala? I sådana fall får du gärna kika förbi butiken och testa! :)

  2. Gode gud vilka långa fransar,ser ju ut som du har lösfransar,den måste jag testa,men det kanske är svårt för oss som har glasögon.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish