Sminkkonsultation före och efter

  - Annons -

  I fredags hade jag en sminkkonsultation på salongen med en tjej som har åkt hela vägen från Lysekil (nära Göteborg) för att ha sminkkonsultation med mig i Uppsala, superkul! Vi har pratat om det länge men väntat tills vi öppnat butiken, för att hon ska få ut så mycket som möjligt av det med alla webshopsprodukter på plats :)

  Extra roligt var att jag även fick fota bilder, dels för min skull för att kunna blogga, men också för hennes egen skull för att kunna titta tillbaka på när hon ska sminka hemma sen. För även om man förstår på plats och tror att man ska komma ihåg allt, så kanske man inte minns det sen när man sitter hemma själv med eyelinern i handen.

  Här är det fina resultatet!

  smink-före-och-efter

  Fin förvandling va? :)

  - Annons -

  Främst ville hon få hjälp med ögonbrynen samt eyeliner med vinge, och tips kring hennes ögonform. Och det viktigaste är ju att kunna göra likadant själv sen, så vi gjorde en enkel brynplockning (hennes bryn innan var helt orörda) och sen gjorde jag en sminkning i jordnära toner med en tydlig eyeliner som lyfter hennes ögonform jättefint.

  En bra sminkning om man vill kunna ge många sminktips medan man sminkar!

  IMG_7423_1111

  Grund:
  Bryn:
  Ögon:
  Läppar:

  IMG_7426_1111 yasmine-ögon-före-efter

  Hoppas att ni alla också blev inspirerade av sminkningen, så kommer den till hjälp ännu mer :)

  En sminkkonsultation kostar 795 kronor, och då får man produkter för hela summan! Perfekt att unna sig om man ändå behöver nya produkter – det är ju det som hela mitt koncept går ut på, både i shopen och i butiken, man ska inte handla massa produkter som låter bra på pappret men som sedan mest blir liggandes i en byrålåda, utan man får hjälp att använde dom också så att man får ut så mycket som möjligt av produkten.

  Bra presenttips också, eller julklappstips kanske man ska börja säga nu ;)

  Kramar ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Vad du är duktig! Hade jag bott närmare hade jag rusat till dig direkt! Just för att det är enklare att få saker och ting förklarat, men även för den prislappen ;)
   Ramlade in på denna sida för några timmar sedan och har inte kunnat lämna den sen dess. Det här var precis vad jag var ute efter (läs; hjälp). Har länge funderat över hur jag ska ta mig till med min sminkning. Har inte lagt så mycket energi på att ta tag i det men idag kom jag fram till att jag blir så mycket piggare, både inåt och utåt, med ett fint nylle! :)
   Ps. hamnade på sidan via Google med sökordet “sned i ansiktet”. Det är störande att vara asymmetrisk, men du har rätt i att det faktiskt har sin charm.

   Nu ska jag klicka hem lite varor och sen sova en stund! Ha det bra! Med vänlig hälsning, Cecilia

  2. Woow vad snyggt det blev,men hon var ju iofs fin innan.Du fick ögonbrynen väldigt fina,ja hela
   makeupen var fin,du är riktigt duktig,synd man bor så långt för då hade jag kommit
   och gjort en sminkkonsultation för det är verkligen värt dom pengarna.

  3. Superfint!
   Har ni nån ögonbrynspenna i en kall ton som passar väldigt ljusblont hår med råttfärgad utväxt? :p

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish