Hard work i solen

  - Annons -

  Eftersom jag är egen företagare så känner jag mig alltid lite “dålig” när jag inte jobbar, det finns alltid saker som man borde göra istället.

  Men som skönhetsbloggare kan man kringgå psyket litegrann ibland, t.ex. som igår då jag egentligen bara ville ligga i solen och prata skit med min gravida syster, som har gått mer än en vecka över tiden och snart inte kommer ha tid med mig längre haha. Då fixade hon mina naglar (som blir bloggmaterial sen) och medan dom torkade så låg jag på en madrass i poolen och glassade :)

  livet-på-en-pinne-2

  “Neej jag kan inte just nu, mina naglar måste torka först!!”

  livet-på-en-pinne

  - Annons -

  Nu ska jag köra ut i skogen och hämta Miska och hans kompis som varit och fiskat i två dagar. Jag har ingen aning om vart jag ska och det är en krånglig och snirklig väg dit om jag ha förstått det rätt. Med andra ord, hör ni inte av mig mer idag så beror det inte på att jag slappar i poolen, utan för att jag är vilse med bilen i Östhammars skogar haha.

  Hoppas ni får en underbar lördag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish