Min dagliga frustration – fel kork på kajalpennan

  - Annons -

  Ni anar inte hur ofta jag gör det här misstaget… När man är mitt uppe i en rolig sminkning, har smink och produkter över hela bordet, och så sätter man på fel kork på kajalpennan! Och alltid är det en för kort kork som mosar hela den fina spetsen!

  Måste alla korkar se likadana ut?? Svarta eller genomskinliga, oavsett hur pennan ser ut. Jag ska minsann tillverka långa korkar som passar precis alla pennor så spelar det ingen roll vilken man sätter på haha.

  Är det bara jag som har det här problemet? I och för sig så kanske det inte är så många av er som skapar lika sminkkaos som mig varje gång ni sminkar er heller ;)

  IMG_6053_111

  En Helena som tröttnat på sig själv:

  IMG_5097_111

  - Annons -
  Föregående artikelRoyal Apotics Lip Butter
  Nästa artikelHard work i solen
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish