Royal Apotics Lip Butter

  - Annons -

  Jag har recenserat Royal Apotics tokfina läppbalsam förut, jag ääälskar burken!

  Nu har jag fått ännu en färg som jag tänkte visa er, minns inte exakt men jag tror att den kom med goodiebagen på Swedish Beauty & Cosmetics Awards, att den följde med en Glossybox man fick. Jag blev väldigt glad hur som helst :)

  IMG_5617_111

  IMG_5637_111

  Jag älskar allt som är så här sött och lyxigt! Inte bara otroligt fint att ha själv stå framme vid sminkspegeln, utan även en toppenbra present :)

  - Annons -

  Läppbalsamet innehåller naturliga och återfuktande ingredienser så som vindruvsolja, arganolja, mandelolja och sheasmör. Jag har läst vissa recensioner som tycker att det luktar äckligt men jag tycker inte att den luktar någonting speciellt direkt. Konsistensen är len och väldigt skön på läpparna. I love it!

  Den här rosa färgen ger en fin ton till läpparna utan att det ser för sminkat ut, perfekt till vardags!

  Som sagt så kan man få dessa i sin Glossybox om man prenumererar på det, men hittar ingen svensk återförsäljare. Kolla om man kan beställa från Royal Apothics egen hemsida, annars får jag väl ta och bli återförsäljare själv om ni vill handla ;)

  IMG_5877_111  IMG_5900_111

  Fint va?

  Tycker ni att det är kul med utomhusbilder på produkterna jag recenserar, nu när det är sommar? Har fotat lite produkter utomhus som jag ska recensera inom kort, känns som att bloggen blir lite somrig och fin då :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish